6 redenen waarom ik een uitje met mijn kinderen naar een indoor speelparadijs stiekem best leuk vind

6 redenen waarom ik een uitje met mijn kinderen naar een indoor speelparadijs stiekem best leuk vind, mamalifestyleblog, mamablog, mamablogger

Indoor speelparadijzen: eigenlijk heb ik er maar weinig mee. Het is er vaak of te warm of te koud en het is er lawaaierig. Ik erger me thuis al aan het geluid van de afzuigkap. Kun je nagaan met al die geluiden die al die kinderen samen produceren. En dan zijn er ook nog al die prikkels. Kortom: een indoor speelparadijs is niet echt my cup of tea. Toch vind ik een uitje naar een indoor speelparadijs stiekem best leuk. Waarom dat zo is, vertel ik je in deze blog.

Dit is waarom ik een uitstapje met mijn kinderen naar een indoor speeltuin best leuk vind:

1. Ik hoef mijn kinderen bij een indoor speelparadijs nauwelijks in de gaten te houden. Er is geen water, ze kunnen er niet verdrinken of verdwalen.

2. Tijdens een uitje aan een indoor speeltuin kan ik dingen voor mezelf doen. Een boek lezen, het nieuws checken, aan mijn zakelijke website werken of bloggen. Negen van de tien keer kies ik voor het laatste. Tijdens een middagje indoor speelparadijs kan ik mooi een paar blogs schrijven. Zeker omdat mijn kinderen te druk zijn met spelen en mij dus niet storen.

3. Met al die prikkels om me heen krijg ik soms juist extra inspiratie om te schrijven. Het ene na het andere blogonderwerp borrelt in me op.

4. De indoor speeltuin is op maar 10 minuten van mijn huis en parkeren is mogelijk pal voor de deur. Ik hoef dus niet een half uur in de auto te zitten met twee drukke kinderen op de achterbank.

5. Over drukke kinderen gesproken: die van mij zijn mega druk, met name in de vakanties. Tijdens een middagje naar een indoor speelparadijs kunnen ze lekker uitrazen en kunnen ze mooi hun energie kwijt. ’s Avonds heb ik geen kind aan ze, zo rustig zijn ze.

6. Een uitstapje aan een indoor speeltuin is altijd mogelijk en ook juist als het slecht weer is en de regen met bakken uit de hemel komt.

Een uitje naar een indoor speelparadijs is dus zo’n gek idee nog niet. Ga jij weleens met je kind(eren) naar een indoor speeltuin en wat vind jij ervan? Vind jij het een goede spot om met je kinderen naartoe te gaan of heb je er eigenlijk een hekel aan? Praat erover mee bij de reacties.

mamalifestyleblog, mamablog , mamablogger, blog voor ondernemende moeders, eigen bedrijf, ZZP, mompreneur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *