Action schoolspullen shoplog

Action schoolspullen shoplog

Het was weer tijd om te shoppen bij de Action. Eigenlijk had ik alleen printerpapier nodig, maar ik kwam natuurlijk met veel meer spullen thuis. Wel heel nuttige spullen trouwens: allemaal schoolspullen/kantoorbenodigdheden. Kijk je mee naar wat ik allemaal heb gekocht?

Action schoolspullen shoplog
Rugtas € 4,39

Mijn dochter is gek op Emoji’s. Ze heeft pas ook twee t-shirts met Emoji’s gekregen (zie shoplog). Aan het begin van dit schooljaar mocht ze een nieuwe tas uitzoeken, maar ze kon toen niets leuks vinden. Nu we in de Action liepen, zag ze deze vrolijke tas. Deze is lekker groot, al haar schoolspullen passen hier de laatste weken van dit schooljaar en straks in groep 5 goed in. En hij is zó leuk met al die afbeeldingen en kleurtjes. En de prijs is ook heel erg leuk 🙂

Action schoolspullen shoplog
Rugtas € 2,79

Mijn zoontje had geen tas nodig, maar hij wilde deze zo graag. Hij is ook wel heel erg stoer en heel erg goedkoop. Ik ging dus toch maar overstag.

Action schoolspullen shoplog.
Uitnodigingen partijtje 5 stuks € 0,59

Deze uitnodigingen vallen niet echt in de categorie schoolspullen, maar deze kocht ik ook bij de Action. Mijn zoontje viert eind juni zijn partijtje en is helemaal gek van auto’s en Cars, dus deze uitnodigingen zijn natuurlijk de must have voor hem!

Action schoolspullen shoplog.
A5 schrift met tabbladen € 1,29

Dit schrift met tabbladen lijkt mij reuze handig. Ik wil deze gaan gebruiken voor mijn to do list. Ik heb altijd zoveel verschillende actiepunten op verschillende vlakken, op werkgebied, qua bloggen en privé. Met deze tabjes heb ik verschillende secties die ik kan gebruiken voor elk onderwerp.

Action schoolspullen shoplog.
Pakket van 4 A5 schriften € 0,89

Schriften komen altijd van pas! Met name als je blogt. Meestal schrijf ik mijn blogs eerst op voordat ik deze uittyp. Dit om te voorkomen dat ik altijd maar achter de laptop zit. Ik breng er al zoveel uur achter door. Alleen al voor mijn werk zit ik al de hele dag achter dat ding. Zelfs in de speeltuin zou ik op deze manier nog een blogje kunnen schrijven wanneer ik opeens inspiratie heb. Mijn dochter heeft ook gelijk een schriftje in beslag genomen, speciaal voor haar tekeningen.

Action schoolspullen shoplog.
Hoofdtelefoon € 5,99

Steeds vaker kijk ik vlogs of video’s op YouTube. Speciaal hiervoor heb ik deze koptelefoon gekocht. Zo kan ik lekker kijken én luisteren zonder dat ik afgeleid word door andere geluiden en anderen hebben ook geen last van mijn geluid. Ook voor het bewerken van mijn eigen vlogs en video’s is het een nuttig ding. Met koptelefoon op hoor ik gewoon veel beter dan zonder koptelefoon.

Action schoolspullen shoplog
Printerpapier 500 vel € 2,89

Ook al doe ik voor mijn werk alles digitaal, nog print ik heel veel uit. En mijn kinderen pakken soms ook een blaadje uit de printer om te kunnen tekenen. Papier kun je nooit genoeg hebben.

Action schoolspullen shoplog.
L-mappen A4 15 stuks € 1,90

Deze mappen zijn ook altijd handig. Alle lopende zaken kan ik zo goed ordenen.

Action schoolspullen shoplog.
Ordner A4 € 1,42 per stuk

Ik heb al massa’s ordners, maar deze kocht ik speciaal voor mijn blog. Ik wil hier alle lopende onderwerpen en opdrachten in bewaren. Tijd om even wat structuur aan te brengen!

Mijn tas was dus goed gevuld met ook nog eens nuttige items. Wat koop jij meestal bij de Action? Laat het me weten bij de reacties.

Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *