Baby musthaves: 10 hippe en praktische baby commodes

Baby musthaves: 10 hippe en praktische baby commodes, mamalifestyleblog, mamablogger

Toen ik zwanger was van mijn eerste kindje kocht ik een kant en klare babykamer. Eentje die volledig uitgerust was met een babyledikant, kledingkast en bijpassende commode. Alle meubels waren helemaal op elkaar afgestemd. Je kunt natuurlijk zo naar een babyzaak stappen en een complete babykamer kopen of de complete babykamer tweedehands kopen via sites als Marktplaats (zoals ik heb gedaan), maar je kunt ook alle meubeltjes apart kopen en deze met elkaar mixen.

Wanneer je een super kleine babykamer hebt, heb je misschien niet eens ruimte voor meubeltjes zoals een commode. In deze blog laat ik jou kastjes zien die je heel goed als commode kunt gebruiken, zie je in dit artikel super hippe of juist romantische commodes en laat ik je ook ook perfecte alternatieven zien die je als commode kunt gebruiken wanneer je een piepkleine babykamer hebt. Kijk je mee naar de 10 hippe en praktische baby commodes? 

Baby commode Coming Kids Rough

Baby musthaves: commode
Baby commode Coming Kids Rough

Deze commode uitgevoerd in grijs is echt wat anders. Deze commode past zowel in een hippe babykamer, als in een stoere of juist romantische babykamer. Naast dat deze commode er gewoon super leuk uit ziet, is deze ook nog voorzien van soft close lades. Je koopt deze voor € 479,- bij Babyzaak-online

 

Baby commode Childhome Retro Rio

Baby musthaves: commode
Baby commode Childhome Retro Rio

Deze commode past heel goed in een retro babykamer. In de drie ruime lades en het gedeelte met legplank heb je meer dan genoeg ruimte om alle babykleertjes op te bergen. De luierplank kun je er van af halen, dus je kunt je baby in elke richting die je wilt verschonen. Deze leuke en ruime retro commode bestel je voor € 599,- bij BabyMax.

Baby commode Childhome Ironwood

Baby musthaves: commode
Baby commode Childhome Ironwood

Wat is deze commode stoer met die metalen pootjes en metalen handgrepen! Deze commode past niet alleen in een stoere babykamer, maar ook in een romantische babykamer. Net als de Retro Rio commode biedt ook deze commode heel veel opbergruimte en een afneembare luierplank. Je koopt deze voor € 469,- bij Bol.com.

Baby commode Bopita Diva

Baby musthaves: commode
Baby commode Bopita Diva

Deze commode met sierlijke poten, decoratief ornament en facetgeslepen knopjes is de must have voor een romantische babykamer. Deze commode biedt voldoende opbergruimte en is verkrijgbaar bij Bol.com voor € 519,-.

 

Verrijdbare baby commode met bad Childwood Tommy

Baby musthaves: commode
Verrijdbare baby commode met bad Childwood Tommy

Deze verrijdbare commode is enorm praktisch en ideaal voor kleine ruimtes. Je kunt deze commode makkelijk verplaatsen naar bijvoorbeeld de badkamer door de wieltjes die eronder zitten. Deze commode is ook nog eens voorzien van een babybadje. De onderste twee planken kun je gebruiken voor het opbergen van verzorgingsspullen en onder de plank voor het aankleedkussen zit een geïntegreerd babybad. Deze super praktische commode kost € 279,- bij Bol.com.

Baby wandcommode van byBo Nathi

Baby musthaves: commode
Baby wandcommode van byBo Nathi

Deze houten wandcommode kun je in- en uitklappen en is verkrijgbaar in de kleuren wit, naturel whitewashed en walnoot. Je kunt er ook een luierhouder bij kopen die je naast de commode kunt ophangen en waar je alle luiers van je baby in kunt opbergen. Je kunt je kindje heel lang verschonen op deze wandcommode. Zelfs als hij/zij peuter is, want deze wandcommode kan maximaal 50 kilo verdragen. Deze wandcommode kun je voor € 425,- bestellen bij o.a. Babyzaak-online. De aparte luierhouder koop je voor € 100,-

Baby wandcommode van byBo Pippi

Baby musthaves: commode
Baby wandcommode van byBo Pippi

Deze wandcommode is ook opklapbaar en gemaakt van metaal. Deze strak vormgegeven wandcommode kun je kopen in de kleuren wit en zwart en kan maximaal 80 kilo dragen (aanbevolen is 30 kilo). Je bestelt deze wandcommode voor € 259,- bij Babyzaak-online.

 

Ikea baby commode Stuva

Baby musthaves: commode
Ikea baby commode Stuva
Baby musthaves: commode
Ikea baby commode Stuva

Een super handige commode uit de Ikea collectie die heel wat jaren mee kan gaan! Deze commode biedt volop ruimte voor de babykleertjes en kan omgebouwd worden tot een bureau of speelvlak. Voor deze commode betaal je € 147,95.

Ikea baby commode Hemnes

Baby musthaves: commode
Ikea baby commode Hemnes 3 lades
Baby musthaves: commode
Ikea baby commode Hemnes 8 lades

Je kunt ook nog kiezen voor een Ikea ladekast en hier een aankleedkussen opleggen. Deze Hemnes ladekast biedt heel veel opbergruimte en is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren (wit, witgebeitst, roodbruin en zwartbruin). Voor een kast met 8 lades betaal je € 229,- en voor 3 lades € 129,-.

Ikea baby commode Malm

Baby musthaves: commode
Ikea baby commode Malm 3 lades
Baby musthaves: commode
Ikea baby commode Malm 4 lades
Baby musthaves: commode
Ikea baby commode Malm 6 lades

Ook de Malm is een ladekast van Ikea die je ook goed kunt gebruiken als commode voor je baby. De Malm ladekast met 3 lades kost € 59,95 en die met 4 lades (deze is iets hoger) € 79,95. Wil je meer opbergruimte, dan kun je kiezen voor de extra brede ladekast met 6 lades voor € 119,-.

 

mamalifestyleblog, mamablog , mamablogger, blog voor ondernemende moeders, eigen bedrijf, ZZP, mompreneur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *