Mijn kinderen gaan bijna weer naar school, dus zij mochten een nieuwe broodtrommel en schoolbeker uitzoeken van Mepal, want deze zijn duurzaam en ook nog eens heel kleurrijk. Mijn dochter koos een leuke set van Animal Planet uit en mijn zoon een set van Paw Patrol. mamablog, lifestyleblog, mamalifestyle, mama lifestyle blog, mamablogger, lifestyleblogger, familyblog, familyblogger, blog voor moeders
Kind & opvoeding

Back to school: nieuwe broodtrommels & schoolbekers kopen

De zomervakantie zit er helaas bijna op. Nog even en mijn dochter en zoon gaan naar school. Een jaarlijks ritueel is het kopen van een nieuwe broodtrommel en schoolbeker. Mijn zoontje is pas vier geworden en hij gaat nu voor het eerst naar de basisschool. Ook hij mocht dus een mooie broodtrommel en schoolbeker uitzoeken.

Rosti Mepal: duurzame en kleurrijke producten

Mijn dochter heeft de afgelopen jaren al heel wat broodtrommels en schoolbekers gehad. Versleten wil ik niet zeggen, want dat zijn deze lunchboxen en drinkbekers zeker niet. Ik kies namelijk altijd voor broodtrommels en schoolbekers van Rosti Mepal. Ik vind het een fijn merk, wel wat duurder, maar ook ontzettend duurzaam. Ik zag het vroeger, voordat ik schoolgaande kinderen had, al met mijn campingservies. De goedkope borden werden heel snel lelijk door krassen door het snijden van mijn eten. Met borden van Mepal had ik dat absoluut niet. Sterker nog, ik gebruik nog steeds dezelfde campingborden van Mepal als die ik 10 jaar geleden gebruikte. Ik vind de producten van Mepal niet alleen duurzaam, maar ook bijzonder kleurrijk. Erg belangrijk bij schoolbekers vind ik dat deze lekvrij zijn. Niets is vervelender dan wanneer je kind een natte tas krijgt door een lekkende drinkbeker. Met schoolbekers van Mepal is dat gelukkig niet het geval, want deze lekken absoluut niet.

 

Mepal broodtrommel en schoolbeker voor mijn dochter: Animal Planet Voor de kinderen was ik dit jaar heel snel geslaagd. Of eigenlijk moet ik zeggen dat mijn kinderen snel geslaagd waren, want mijn kinderen mochten natuurlijk zelf hun broodtrommels en schoolbekers uitzoeken. Mijn dochter had vorig jaar een broodtrommel en schoolbeker van Frozen, maar dit jaar koos zij voor iets heel anders. Namelijk een Mepal midi lunchbox en schoolbeker van Animal Planet. Een vrolijke set met niet alleen een lieve panda, maar ook leuke kleuren zoals limegroen en donker roze. mamablog, lifestyleblog, mamalifestyle, mama lifestyle blog, mamablogger, lifestyleblogger, familyblog, familyblogger, blog voor moeders.

Mepal broodtrommel en schoolbeker voor mijn dochter: Animal Planet

Voor de kinderen was ik dit jaar heel snel geslaagd. Of eigenlijk moet ik zeggen dat mijn kinderen snel geslaagd waren, want mijn kinderen mochten natuurlijk zelf hun broodtrommels en schoolbekers uitzoeken. Mijn dochter had vorig jaar een broodtrommel en schoolbeker van Frozen, maar dit jaar koos zij voor iets heel anders. Namelijk een Mepal midi lunchbox en schoolbeker van Animal Planet. Een vrolijke set met niet alleen een lieve panda, maar ook leuke kleuren zoals limegroen en donker roze.

 

Mepal broodtrommel en schoolbeker voor mijn zoon: Paw Patrol Mijn zoontje mocht dit jaar voor het eerst een broodtrommel en schoolbeker uitkiezen, want hij gaat volgende week voor het eerst naar de basisschool en ook hij gaat, net als zijn grote zus, overblijven. Hij greep gelijk naar de Mepal midi lunchbox en drinkbeker van Paw Patrol. Een stoere set met vrolijke pups erop. En blauw is altijd goed voor mijn zoontje, want het is zijn lievelingskleur. mamablog, lifestyleblog, mamalifestyle, mama lifestyle blog, mamablogger, lifestyleblogger, familyblog, familyblogger, blog voor moeders.

Mepal broodtrommel en schoolbeker voor mijn zoon: Paw Patrol

Mijn zoontje mocht dit jaar voor het eerst een broodtrommel en schoolbeker uitkiezen, want hij gaat volgende week voor het eerst naar de basisschool en ook hij gaat, net als zijn grote zus, overblijven. Hij greep gelijk naar de Mepal midi lunchbox en drinkbeker van Paw Patrol. Een stoere set met vrolijke pups erop. En blauw is altijd goed voor mijn zoontje, want het is zijn lievelingskleur.

 

Mepal mini broodtrommel/fruitbox Behalve deze twee sets kocht ik ook nog twee effen mini broodtrommels van Mepal die ik als fruitbox ga gebruiken. Ik geef mijn kinderen altijd fruit mee naar school als tussendoortje en deze mini trommel past dat mooi. mamablog, lifestyleblog, mamalifestyle, mama lifestyle blog, mamablogger, lifestyleblogger, familyblog, familyblogger, blog voor moeders.

Mepal mini broodtrommel/fruitbox

Behalve deze twee sets kocht ik ook nog twee effen mini broodtrommels van Mepal die ik als fruitbox ga gebruiken. Ik geef mijn kinderen altijd fruit mee naar school als tussendoortje en in deze mini trommel past dat mooi.

Hoeveel kosten deze lunchboxen, fruitboxen en drinkbekers?

Ben je benieuwd naar de prijzen? De broodtrommels en schoolbekers kosten € 7,99 per stuk en de mini broodtrommels/fruitboxen € 4,99. Zoals ik al schreef, zijn dit best hoge prijzen, maar daar is de kwaliteit ook naar. Ik vind zelf dat omdat mijn kinderen er een heel jaar mee doen dat het dan ook wat duurder mag zijn. En juist omdat de kwaliteit zo goed is, kunnen mijn kinderen er ook een jaar mee doen.

Wat vind jij van deze lunchsetjes? Koop jij ook altijd broodtrommels en schoolbekers van Mepal of kies jij meestal voor goedkopere lunchboxen en drinkbekers? Ik lees het graag bij de reacties.

mamablog, lifestyleblog, mamalifestyle, mama lifestyle blog, mamablogger, lifestyleblogger, familyblog, familyblogger, blog voor moeders

Volg mij via Bloglovin, Twitter of Facebook.

5 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *