Vlog: dagje uit met de kinderen naar Avifauna

Dagje uit met kinderen naar vogelpark Avifauna in Alphen aan den Rijn, mamalifestyle, mamalifestyleblog, mamablogger, mamablog, lifestyleblog, lifestyleblogger, familyblogger, familyblog, mamavlog

Mijn dochter had onlangs schoolvakantie. Ook mijn zoontje hield ik thuis van het kinderdagverblijf. Zo konden we gezellig samen van de vakantie genieten. We vierden samen Koningsdag, gingen vaak naar de speeltuin, maar we gingen ook een dagje uit naar Avifauna. Ik heb al eens eerder een blog over dit vogelpark geschreven. Alhoewel er meer dieren te vinden zijn dan alleen vogels, want je kunt er ook halfapen bekijken. Vandaag besloot ik een dagje de camera mee te nemen en te gaan vloggen tijdens ons dagje uit. Dat leverde een aantal leuke momenten op. Kijk je mee?

Kun je de video niet bekijken? Klik dan hier.

Wat mijn kinderen het leukste vinden aan dit park, dat weet je misschien al. Dat is natuurlijk de speeltuin. Ik vind altijd de vogelshows erg indrukwekkend en ik kijk ook graag naar de voederingen. Een andere reden waarom ik graag Avifauna bezoek is, omdat het bij mij om de hoek is. Het is heel fijn om in tien minuten reistijd in het park te staan en ook om aan het einde van de dag weer binnen tien minuten thuis te zijn. Zeker met (kleine) kinderen vind ik dat een voordeel.

Waar breng jij jouw dagjes uit met jouw kind(eren) door? Ga jij meestal voor een bestemming dichtbij huis of vaak wat verder weg? En heb jij misschien nog leuke tips voor dagjes uit voor andere lezers? Ik lees het graag bij de reacties.

mama lifestyle blog, mamablog, lifestyleblog, mamablogger, familyblog, familyblogger

7 thoughts on “Vlog: dagje uit met de kinderen naar Avifauna

  1. Lijkt me een leuk park! Moest wel even lachen om te lezen/zien dat je kinderen het liefst in de speeltuin hangen, ondanks al die leuke dieren. Mijn zoon deed dit ook bij Safaripark Beekse Bergen. Hihi, kinderen hè 😉

    1. Er was zelfs een tijd dat mijn dochter direct bij binnenkomst al vroeg of we naar de glijbaan gingen. Die tijd is nu voorbij, alhoewel… Mijn zoon heeft dit keer voor het eerst de speeltuin ontdekt (en dan met name de raceautootjes), dus ik verwacht de volgende keer dat hij ook gelijk naar de speeltuin wilt gaan.

  2. Ja avifauna is leuk. Zoals je weet woon ik er ook vlakbij! Wij zijn er ook al meerdere keren geweest. Ik vind het archeon ook heel erg leuk om naar toe te gaan. En Blijdorp is ook een leuke dierentuin, voor kinderen hier drievliet en Duinrell maar ook in den haag heb je vele uitjes de gevangenpoort vind ik reuze interessant en Madurodam. Zo zie je maar wat dichtbij is kan ook hartstikke leuk zijn. Trouwens ken jij al de vogelkelder? Dit is een dierenwinkel in den haag maar een kleine dierentuin is er niets bij. Uiteraard gratis naar binnen doordat het een winkel is maar je kijkt je ogen uit, otters, knaagdieren, ijsvogels, papegaaien en vele soorten parkieten maar ook schildpadden, slangen en veel meer echt een aanrader tijdens een regenachtige dag.

    1. Archeon is ook super leuk! Ik heb nog steeds een stapel foto’s die ik wil delen op mijn blog. Deze zijn al wel van een tijdje terug, maar niet minder leuk om een plog van te maken. De vogelkelder ken ik niet, wat een leuke tip!

  3. Ik beken: ik kijk nooit vlogs, maar deze heb ik toch even bekeken want Avifauna staat op ons verlanglijstje! Lijkt me ook erg leuk voor onze dreumes die helemaal weg is van vogels. En het is redelijk in de buurt, dus binnenkort gaan we zeker eens kijken. Leuk om alvast een voorproefje gekregen te hebben op deze manier! Grappig, dat je ook vogels zelf mag voeren met dat cupje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *