De leukste kleding tips en tricks voor zwangere vrouwen *

De leukste kleding tips en tricks voor zwangere vrouwen *

* Advertorial

 

Zwangerschap is voor veel vrouwen een mooi proces: het moment dat er iets in je groeit was voor mij een magisch moment. Een bijkomend nadeel van de zwangerschap is dat je jammer genoeg je kleding even tijdelijk niet meer past. Maar dit betekent niet gelijk dat je er niet leuk uit hoeft te zien. Tijdens deze periode in je leven hoor je te stralen wat dus ook betekent stralende en hippe kleding. Wil je weten wat de leukste kleding tips en tricks op het gebied van zwangerschapskleding zijn? Lees dan verder!

Printjes

De dierenprint trend is al een tijdje aanwezig. Zelf ben ik erg fan van dierenprint. Deze trend zet zich ook dit jaar weer voort en is ook he-le-maal hip bij zwangerschapskleding. Je positiekleding hoeft dus helemaal niet saai te zijn. Integendeel zelfs, de printjes zijn helemaal trendy in de positiekleding. Naast dierenprint zie je ook veel bloemen, strepen en dat soort patronen terugkomen. Om te zorgen dat je mooie ronde buik extra opvalt zou je bijvoorbeeld een leuk shirt met een printje kunnen dragen, met daaronder een jeans.

Jumpsuit

Wat ook zeker ideaal is voor zwangere vrouwen is een jumpsuit. Deze zien er superleuk uit en zitten ook nog eens comfortabel. Bij het dragen van een jumpsuit ga je toch sneller voor een hippe en comfortabele zwangerschapsoutfit. Combineer dit met leuke gympen en je outfit is af.

Heel veel jurkjes

Het meest ideale item om te dragen tijdens je zwangerschap is toch wel de jurk. Deze zit super comfortabel en kan je zo combineren dat je het eigenlijk voor elke gelegenheid kan dragen. Vooral jurken die strak zitten aan de bovenkant en wat wijder vallen aan de onderkant staan super goed bij zwangere vrouwen. Tijdens mijn eigen zwangerschap merkte ik ook dat ik dit graag droeg.

Accessoires

Ik snap dat het onmogelijk is om een hele nieuwe garderobe aan te schaffen voor maar 9 maanden. Daarom raad ik ook aan dat je vooral de focus legt op de accessoires. Het is niet erg om maar een aantal items in je kast te hebben. Je kan namelijk elke outfit anders laten lijken door dit te combineren met diverse accessoires. Daarnaast kan je op zoek gaan naar winkels die zwangerschapskleding en accessoires aanbieden met mooie kortingen.

Als laatste tip wil ik toch wel meegeven dat ook zwangere vrouwen supersexy zijn. Verschuil je dus niet achter wijde kleding!

 

mamalifestyleblog, mamablog , mamablogger, blog voor ondernemende moeders, eigen bedrijf, ZZP, mompreneur

 

#MLBadvertorial

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *