Deryan fietsvoetenzak: je kindje warm en droog vervoeren op de fiets

Deryan fietsvoetenzak: je kindje warm en droog vervoeren op de fiets. Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog

Het weer schiet momenteel alle kanten uit. Dan is het herfstachtig met regen en veel wind, dan is het weer droog, maar koud. De afgelopen dagen viel er (natte) sneeuw. Op dit soort dagen ga ik vaak met de auto, luxepaardje als ik ben. Dat was vroeger wel anders hoor. Als tiener fietste ik in totaal twee uur per dag, zes dagen in de week. En toen ik moeder werd en alleen mijn dochter had, probeerde ik ook altijd alles op de fiets te doen. In de stad dan. Moest ik buiten de stadsgrenzen zijn, dan pakte ik de auto. Ik wilde zoveel mogelijk buiten zijn met mijn dochter, omdat ik frisse lucht belangrijk voor haar vond (en dat vind ik nog steeds), maar ik merk wel dat ik met twee kinderen nu toch vaker de auto pak als het regent of als er bijvoorbeeld veel wind staat.

Door regen en in de kou fietsen met je kind

Toen mijn dochter nog heel klein was en ik met haar op de fiets ging wanneer het regende of koud was, vond ik dat niet alleen heel onaangenaam voor mezelf, maar vooral voor haar. De eerste keer toen ik met mijn haar door de regen moest fietsen, verpakte ik haar benen in een vuilniszak. Verre van comfortabel, maar ze bleef in ieder geval gedeeltelijk droog. Toen ging ik op zoek naar een andere oplossing en vond ik de fietsvoetenzak van Deryan. Ik kende dit merk al van het Deryan reistentje (de travel-cot) die ik had, dus ik wist dat Deryan nog meer handige baby- en peuterbenodigdheden heeft voor op reis of onderweg.

De fietsvoetenzak: lekker warm en waterafstotend

Om toekomstige fietsritjes in regen en kou  toch wat prettiger te maken voor mijn dochter, kocht ik de Deryan fietsvoetenzak. Een lekker warme zak die je aan het fietsstoeltje bevestigt en waar je kindje lekker met zijn/haar beentjes in kan. En er zit ook een regencape aan vast, dus als het regent kun je je kindje beschermen tegen de regen.

De stof is waterafstotend en in de fietsvoetenzak zitten ook gaten waar je de veiligheidsriempjes doorheen kunt halen. Je kunt je kindje dus droog én veilig vervoeren.Het fijne aan de fietsvoetenzak vond ik dat je deze kunt oprollen tot een heel compact pakketje. Ideaal dus om mee te nemen of om in je fietstas te stoppen. Je kunt de fietsvoetenzak ook aan het fietsstoeltje laten zitten, wanneer je je fiets bijvoorbeeld in de schuur of garage neerzet.

Fietsvoetenzak voor Bobike en Yepp fietsstoeltjes

De Deryan fietsvoetenzak van de serie Bike-a-way is geschikt voor fietsstoeltjes van het merk Bobike en Yepp. De fietsvoetenzak is er in de mini en maxi variant voor het Bobike fietsstoeltje voor en het Bobike fietsstoeltje achter. Voor de Yepp fietststoeltjes is er alleen de mini variant, geschikt voor het fietststoeltje voor.  het fietsstoeltje voor, dus voor je baby of peuter, maar ook voor het fietsstoeltje achter.

Hoeveel kost de fietsvoetenzak?

Je kunt de fietsvoetenzak online bestellen bij de webshop van Deryan, maar ook tweedehands kopen via bijvoorbeeld Marktplaats. De Bike-a-way Mini voor het Bobike fietsstoeltje voor op het stuur kost  € 14,95. De Maxi versie is geschikt voor het Bobike fietsstoeltje achter en kost € 19,95   en wil je beide fietsvoetenzakken (Mini en Maxi) dan kun je deze in één set kopen wat je € 29,95 kost. Wil je je kindje jarenlang droog en warm vervoeren op de fiets of wil je voor beide kinderen een lekker warme fietsvoetenzak, dan ben je met deze set dus  € 5,- voordeliger uit. De Bike-a-way Yepp voor het fietststoeltje voor op het stuur kost € 19,95.

Heb jij ervaring met de fietsvoetenzak van Deryan? Ik lees het graag bij de reacties.

mamablog, lifestyleblog, mamalifestyle, mama lifestyle blog, mamablogger, lifestyleblogger, familyblog, familyblogger, blog voor moeders

Bron foto’s: Deryan

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *