Een kerstpakket uitzoeken voor ons personeel, mamalifestyleblog, mamablog, mamablogger, moeder en eigen bedrijf, ondernemer
Mama onderneemt / werkt

Een kerstpakket uitzoeken voor ons personeel

In de jaren dat ik nog in loondienst werkte, was het kerstpakket dat ik in december ontving altijd een grote verrassing. Soms was het een kerstpakket waar ik niet veel aan had, maar soms werd ik echt behoorlijk verwend. Ik kan mij nog goed de periode herinneren dat ik voor een groot cosmeticamerk werkte. Elk jaar kregen we met Kerst een grote doos tot de rand gevuld met heerlijke beautyproducten. Daar was ik natuurlijk superblij mee. Ik voelde me haast jarig. Dat luxueuze kerstpakket mis ik wel sinds ik ondernemer ben.

In de afgelopen 10 jaar dat ik een eigen bedrijf heb, heb ik geen kerstpakket meer ontvangen. Als je het kerstbrood dat ik jaarlijks van onze accountant ontvang niet meerekent tenminste. Ik vind dat op zich niet erg, ik koop het hele jaar door leuke dingen voor mezelf. Dus ik kom zeker niets tekort. Als personeel zijnde is het natuurlijk een ander verhaal. Ondanks dat al mijn collega’s hetzelfde kerstpakket kregen, beschouwde ik het kerstpakket altijd als een blijk van waardering. Zeker wanneer het dus een kerstpakket is wat bij me in de smaak valt.

Nu ik ondernemer ben, ben ik de persoon die de kerstpakketten uitdeelt. Elk jaar weer een uitdaging, zeker omdat ik iets leuks moet uitzoeken voor een mannelijke collega. Een kerstpakket met bijvoorbeeld beautyproducten is niet echt iets voor ons personeel, dus moet ik op zoek naar iets anders. Het liefst ook iets origineels. Het is nu half september en ondanks dat december nog ver weg klinkt, ben ik al een beetje aan het rondkijken voor een leuk kerstpakket. Wat zou een geschikt kerstpakket zijn voor onze medewerker?

Ik zou kunnen kiezen voor een traditioneel kerstpakket met etenswaren, een drankenpakket of misschien wel een bon om iets leuks te gaan doen. Zou ons personeel het misschien leuk vinden om uit eten te gaan of iets sportiefs te gaan doen? Ik heb nog geen idee, dus hoog tijd om me eens te oriënteren. Op de site van Kerstpakkettenplaza vind je heel veel leuke en originele kerstpakketten en kun je zelfs een kerstpakket helemaal zelf samenstellen. Niet alleen vind je hier het ideale kerstpakket voor je personeel, maar steun je ook nog eens een goed doel. Per verkocht kerstpakket gaat er namelijk een vast bedrag naar een goed doel zoals Stichting Het Vergeten Kind en Make a Wish Nederland. Een extra reden om een kijkje te nemen op deze site wanneer je op zoek bent naar een tof kerstpakket.

Heb jij een eigen bedrijf met personeel en ben jij ook op zoek naar het ideale kerstpakket voor jouw medewerker(s)? Of werk jij in loondienst en is aan jou de taak om een leuk kerstpakket te regelen voor je collega’s? Vind jij het ook altijd lastig om iets uit te zoeken wat bij je personeel of collega’s in de smaak valt?

mamalifestyleblog, mamablog , mamablogger, blog voor ondernemende moeders, eigen bedrijf, ZZP, mompreneur

#MLBsamenwerking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *