Ik heb mijn eigen moederdagcadeau gekocht

Ik heb mijn eigen moederdagcadeau gekocht. Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.

Voorlopig is het nog niet zover, want Moederdag is pas op 14 mei. Voor wie nooit weet wanneer het Moederdag is: het is altijd de tweede zondag in mei. Wij vieren Moederdag nooit echt. De kinderen knutselen iets leuks voor mij op school en daarmee ben ik eigenlijk al dik tevreden. In het begin kocht mijn vriend nog wel eens een armband of bedeltjes voor me als moederdagcadeau, maar de laatste jaren was het hooguit een bos bloemen. Ik vind dat helemaal niet erg, eerlijk gezegd vind ik het vrij commercieel allemaal.

Omdat ik bezig ben met een digitale detox, leek het me wel handig om een horloge te hebben. Normaal gesproken gebruik ik mijn telefoon namelijk als klok en een horloge heb ik al jaren niet meer. Op naar de winkels dus. Ik dook een leuk, klein sieradenwinkeltje in en zag er ontzettend leuke horloges. Ik wilde er niet teveel aan uitgeven, dus ik keek bij de goedkopere horloges in de categorie tot ongeveer 50 euro. Daar zag ik “mijn” horloge al gelijk liggen.

Ik heb mijn eigen moederdagcadeau gekocht. Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.

Een mooi rosé exemplaar met een glitterplaat. Ik houd wel van een beetje bling bling. Het bandje past er qua kleur echt heel goed bij en is van echt leer. En dat voor nog geen 40 euro! Het horloge is van het merk Oozoo. Ik vind het ideaal om weer een horloge te hebben, zeker omdat ik nu mijn telefoon minder wil gebruiken en daarom regelmatig mijn telefoon thuis laat liggen wanneer ik op pad ga.

Ik heb mijn eigen moederdagcadeau gekocht. Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.

Het mezelf verwennen was nog niet voorbij, want ik wierp ook nog een blik op de zilveren ringen. Ringen draag ik al minimaal acht jaar niet meer en misschien zelfs nog langer. Mijn laatste ring was te klein geworden en daarna heb ik nooit naar een andere ring gezocht. Nu zag ik een leuk, speels en modern exemplaar en ik dacht: ” ach, waarom ook niet”. Het zijn eigenlijk vijf afzonderlijke ringen die aan elkaar verbonden zijn. De ring nam ik dus ook en deze kostte net geen 25 euro.

Ik heb mijn eigen moederdagcadeau gekocht. Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.

Omdat het binnenkort Moederdag is, heb ik deze cadeautjes aan mezelf maar bestempeld als moederdagcadeaus. Hoeft mijn vriend ook niet met bloemen aan te zetten of geld uit te geven aan andere dingen. En hoeft hij zich ook geen zorgen te maken wat ik graag zou willen of erger nog zich schuldig voelen als hij niets voor mij heeft gekocht, omdat hij Moederdag helemaal is vergeten. Ik zeg: goed geregeld zo. Nu was het helemaal niet mijn bedoeling om vandaag specifiek een moederdagcadeau voor mezelf te kopen, maar omdat ik nu een horloge nodig had en ook nog een leuke ring zag, besloot ik deze twee aankopen maar te bombarderen tot moederdagcadeau.

Wist je dat uit een onderzoek van Wehkamp blijkt dat één op de vijf moeders haar eigen cadeau uitkiest en één op de 10 moeders haar eigen moederdagcadeau daadwerkelijk koopt? Uit het onderzoek kwam ook naar voren dat moeders niet blij zijn met praktische cadeaus zoals stofzuigers. Dat is ook wel logisch. Als je dan toch een moederdagcadeau krijgt, dan liever een persoonlijk cadeau.

Krijg jij altijd een moederdagcadeau? En wie zoekt deze uit: jij of je partner? Welke cadeautjes vind jij het leukst om te krijgen? Ik lees het graag bij de reacties.

Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.

Volg je mij al op Instagram en Facebook?

MAMA LIFESTYLE BLOG | HOME

2 thoughts on “Ik heb mijn eigen moederdagcadeau gekocht

  1. Haha slim eigenlijk krijg je wat echt wil. Ik moet nog qat kleins verzinnen. Hier afgesproken dat we kleine kadootjes doen en onze dochter het straks zelf mag kiezen.
    Zo zocht ze met der vader zijn verjaardag een speelgoed stofzuiger uit bij action haha….natuurlijk kreeg hij ook echt kadootje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *