Fotodagboek week 16 – 2017

fotodagboek van een moeder, ondernemer en mamablogger week 16 2017, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.

De week is weer bijna voorbij dus vandaag deel ik met jou weer een aantal foto’s uit mijn leven als moeder, ondernemer en mamablogger. Kijk je mee?

Zaterdag

fotodagboek van een moeder, ondernemer en mamablogger week 16 2017, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.

Een rare en vieze foto, maar precies zo begon de zaterdag voor mij. Mijn zoontje had dikke proppen wc papier in het toilet gedaan en het toilet was helemaal verstopt. Dan maar een pedaalemmerzak om mijn hand en graaien in de toiletpot. Gelukkig kon ik heel veel papier eruit halen en liep het toilet daarna weer door. Mijn zoontje blijft me nog steeds verbazen met zijn ondeugende acties!

fotodagboek van een moeder, ondernemer en mamablogger week 16 2017, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.

Vandaag haalde ik ook de paasboodschappen, eigenlijk gewoon mijn weekboodschappen, maar dan aangevuld met paaseitjes en paasbrood. We hebben Pasen niet echt gevierd, op het paasontbijt na dan. Ik vind het altijd lekker als de koelkast weer helemaal gevuld is.

fotodagboek van een moeder, ondernemer en mamablogger week 16 2017, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.

Mijn kinderen gingen ’s middags lekker knippen en plakken. Ze zijn gek van knutselen. Vandaag maakten ze papieren mandjes waar ze de paaseitjes in konden doen.

 

Zondag

fotodagboek van een moeder, ondernemer en mamablogger week 16 2017, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.

Pasen! De dag begon natuurlijk met een lekker paasontbijtje met paasbrood, verse croissants, gekookte eitjes en verse jus d’orange. Heerlijk! Zo wil ik elke dag wel ontbijten!

fotodagboek van een moeder, ondernemer en mamablogger week 16 2017, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.

Daarna gingen mijn kinderen paaseieren zoeken en alle gevonden eitjes gingen in hun zelfgeknutselde mandjes.

fotodagboek van een moeder, ondernemer en mamablogger week 16 2017, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.

’s Middags gebeurde er iets vreselijks. Mijn dochter verstapte zich en gleed uit over onze vloer. Gevolg: een afgebroken voortand. Gelukkig vond ik een tandarts die ik kon bellen en binnen een kwartier zat ik in de tandartsenpraktijk 15 minuten van ons huis. De afgebroken tand kon gelukkig gelijmd worden, maar het is nog even wachten of de tand nog gaat verkleuren. Tip aan alle ouders: bewaar een stuk afgebroken tand altijd in een beker melk, raak de tand nooit aan en ga gelijk naar de tandarts. Omdat ik ooit had gehoord dat je een afgebroken tand in melk moet bewaren, deed ik dit gelijk. Hierdoor kon de tand gelijmd worden. Als je geen melk in de buurt hebt, kun je de tand ook in de binnenkant van je mond, tussen je kiezen en je wang bewaren. Raak nooit de wortel aan, want zo kan het wortelvlies beschadigen. Gelukkig zijn we inmiddels van de schrik bekomen en is er nauwelijks iets van de breuk te zien. Hopelijk blijft de tand zich goed houden….

 

Maandag

fotodagboek van een moeder, ondernemer en mamablogger week 16 2017, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.

Eigenlijk wilden we het hele weekend naar de camping, maar het weer viel qua temperatuur tegen. Ook viel er af en toe wat regen, dus geen ideaal kampeerweer. Daarom gingen we alleen vandaag even naar de camping. Tijdens onze rit naar de camping kwam ik deze prachtige wolkenluchten tegen.

fotodagboek van een moeder, ondernemer en mamablogger week 16 2017, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.

Hier staat hij dan hoor: ons tweede huisje, midden in de bossen! Ik zeg heel bewust tweede huis, want ik voel me er ontzettend thuis. Wanneer ik in de natuur ben, voel ik me altijd zo tot rust komen. Heerlijk. Het is haast niet te zien op de foto. maar achter de voortent staat natuurlijk onze caravan 🙂

fotodagboek van een moeder, ondernemer en mamablogger week 16 2017, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.

Ik moest natuurlijk even op de foto, op mijn paasbest!

fotodagboek van een moeder, ondernemer en mamablogger week 16 2017, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.

Tussen de bomen en het struikgewas had ik een paar paaseieren- en hazen verstopt voor mijn kinderen. Dit is de eerste keer dat mijn kinderen buiten paaseieren konden zoeken, want wij hebben namelijk geen tuin.

Dinsdag

Zijn de schooltijden van mijn kinderen goed te combineren met mijn werk? Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.`

Een dag na Pasen. Mijn kinderen gingen weer naar school, na vier dagen vrij te zijn geweest. Ik ging weer lekker aan het werk en ik pakte het bloggen weer op. Heerlijk om te doen!

Aan het eind van de middag had mijn zoontje weer zwemles. Wat vliegen de weken toch om! Ik zat voor de verandering een keer niet in de bar, maar in de zwemzaal. Er kwam een andere moeder bij mij zitten en we hebben een uur lang heerlijk gekletst. Echt zo gezellig en pure ontspanning.

fotodagboek van een moeder, ondernemer en mamablogger week 16 2017, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.

Als je dit ziet, smelt je toch als moeder: je dochter die knuffelt met je huisdier en andersom….

Woensdag

fotodagboek van een moeder, ondernemer en mamablogger week 16 2017, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.

Ik was van plan om de woensdagen en vrijdagen te besteden aan het bloggen, maar tot nog toe is het er niet van gekomen en ben ik op die dagen ook “gewoon” aan het werk. Voorlopig blijf ik dus ook (en soms vooral) in de avonduren bloggen.

fotodagboek van een moeder, ondernemer en mamablogger week 16 2017, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.

Omdat de eettafel (mijn werkplek deze week) nog helemaal vol lag met werkspullen, besloten we te picknicken in de woonkamer. Het werd wel een snelle lunch, want we moesten al om 13.30 uur bij de tandarts zijn.

fotodagboek van een moeder, ondernemer en mamablogger week 16 2017, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.

Na ons bezoek aan de tandarts moest ik terug naar de schoenwinkel. De schoenen die ik vorige week voor mijn kinderen had gekocht, waren namelijk allebei kapot gegaan. Een geval van goedkoop duurkoop of stom toeval? De schoenen van mijn zoon waren niet meer te redden en die van mijn dochter konden nog gerepareerd worden. Mijn zoontje kreeg een nieuw paar en die van mijn dochter waren we een paar dagen kwijt. Ik besloot dat een tweede paar schoenen sowieso wel handig zou zijn, dus mijn kinderen mochten een paar Skechers uitzoeken. Stiekem vind ik deze schoenen veel leuker dan de andere kinderschoenen die ik had gekocht en zij vinden dat ook, dus waarschijnlijk zullen ze deze Skechers veel vaker dragen dan die andere schoenen.

fotodagboek van een moeder, ondernemer en mamablogger week 16 2017, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.

Bij thuiskomst wachtte er een leuke verrassing op mij, namelijk een pakketje van de Jumbo. Wat er in dit pakketje zit, lees je binnenkort op mijn blog.

Donderdag

fotodagboek van een moeder, ondernemer en mamablogger week 16 2017, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.

Donderdag was een mega drukke dag en ook een heel vervelende dag. Het was namelijk de tweede dag op een rij dat ik migraine had, echt heel vervelend. En ik moest ook nog de kwartaaladministratie aanleveren en nog wat andere zaken afronden voor de schoolvakantie. Dit is de enige foto die ik die dag heb gemaakt, van mijn dochter in haar mooie jurkje en vestje van WE Kids. Ik heb laatste hele leuke zomerkleding bij WE Kids gekocht voor mijn kinderen en de shoplog vind je heel binnenkort terug op mijn blog.

Vrijdag

fotodagboek van een moeder, ondernemer en mamablogger week 16 2017, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.

Mijn zoontje met zijn vriendje! Het was vandaag Koningsspelen op school, maar mijn zoontje had geen zin om verkleed te gaan, dus hij staat in zijn normale outfit op de foto. Na schooltijd ging zijn vriendje gezellig met ons mee naar huis. Dat kwam goed uit, want mijn dochter had ’s middags een partijtje dus de jongens hadden het rijk alleen.

Ik heb mijn eigen moederdagcadeau gekocht. Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.

Na afloop van het speelafspraakje ging ik de stad in en kocht ik iets leuks voor mezelf. Wat precies, dat lees je aankomende dinsdag op mijn blog.

Hoe was jouw week? Ik lees het graag bij de reacties en ik wens jou een heel fijn weekend toe!

Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.

Volg je mij al op Instagram en Facebook?

MAMA LIFESTYLE BLOG | HOME

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *