fotodagboek van een moeder, ondernemer en mamablogger week 19 2017, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog, lifestyle blog, lifestyleblogger
Mama & lifestyle

Fotodagboek week 19 – 2017

De week is weer bijna voorbij dus vandaag deel ik met jou weer een aantal foto’s uit mijn leven als moeder, ondernemer en mamablogger. Deze week gingen mijn kinderen weer naar school en ging ik weer vol aan het werk. Kijk je mee?

ZATERDAG: BUITEN SPELEN

fotodagboek van een moeder, ondernemer en mamablogger week 19 2017, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog, lifestyle blog, lifestyleblogger

Vandaag was het super lekker weer, eindelijk was het zonnig en warm! In de ochtend deed ik boodschappen en maakte ik een ritje naar het afvalbrengstation om de lege verpakkingen van mijn nieuwe Ikea meubels weg te gooien. ’s Middags genoot ik samen met mijn kinderen van de zon. Uiteraard smeerde ik ons in, want we willen geen beschadigde huid door de zon.

fotodagboek van een moeder, ondernemer en mamablogger week 19 2017, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog, lifestyle blog, lifestyleblogger

Bij ons op het plein zijn ze bezig met graafwerkzaamheden. Er lag een hele berg zand, die mijn kinderen niet konden weerstaan. Ze maakten een heerlijke zandsoep met bloemen. Jammie.

fotodagboek van een moeder, ondernemer en mamablogger week 19 2017, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog, lifestyle blog, lifestyleblogger

Ook de waterpistolen pakten ze erbij.

fotodagboek van een moeder, ondernemer en mamablogger week 19 2017, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog, lifestyle blog, lifestyleblogger

Aan het eind van de dag was mijn zoontje helemaal moe. Hij lag lekker op de bank TV te kijken om even bij te komen, maar viel al snel in slaap.

ZONDAG: LUIEREN EN SPELEN

fotodagboek van een moeder, ondernemer en mamablogger week 19 2017, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog, lifestyle blog, lifestyleblogger

Zondag was echt een luierdag. Mijn kinderen liepen en zaten de hele dag in hun pyjama en speelden lekker met de Lego. ’s Middags kwam ook nog het vriendinnetje van mijn dochter langs en speelden ze met zijn drieën. Ik bereidde me alvast voor op de werkweek. Ik pakte alvast al mijn werkspullen in en deed ook nog wat huishoudelijke klussen.

MAANDAG: KINDEREN WEER NAAR SCHOOL & WERKEN

fotodagboek van een moeder, ondernemer en mamablogger week 19 2017, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog, lifestyle blog, lifestyleblogger

Maandag kwam ik na twee weken afwezigheid op kantoor aan en ontdekte ik een vogelnest in de gevel. De bewoner van het nest, een kraai, kwam regelmatig aanvliegen. Ik ben benieuwd of er ook nog een tweede bewoner bij komt en of er natuurlijk babyvogeltjes volgen. Als dat zo is, houd ik je natuurlijk op de hoogte!

fotodagboek van een moeder, ondernemer en mamablogger week 19 2017, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog, lifestyle blog, lifestyleblogger

De hele dag was ik bezig met het sorteren van de administratie. Het was een super effectieve dag. Werkdagen zijn trouwens super goed voor mijn digitale detox. Ik vond het heerlijk dat mijn kinderen weer naar school waren en dat ik weer ongestoord en zonder schuldgevoel kon werken.

DINSDAG: WERKEN & ZWEMLES

fotodagboek van een moeder, ondernemer en mamablogger week 19 2017, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog, lifestyle blog, lifestyleblogger

De hele dag had ik gewerkt, lekker vanuit kantoor. Ik had nog een behoorlijke achterstand weg te werken door de meivakantie. Na mijn werkdag haalde ik mijn kinderen op uit school en had mijn zoontje weer zwemles.

fotodagboek van een moeder, ondernemer en mamablogger week 19 2017, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog, lifestyle blog, lifestyleblogger

Ik vermoedde het al, want ik had de zwemles namelijk gevolgd vanaf de televisieschermen, maar toch was het een super leuke verrassing toen mijn zoontje wapperend en stralend met zijn Walvisdiploma de zwemzaal uit kwam lopen. Wat was ik trots! Wat een mijlpaal, zeker omdat hij in het begin zo ontzettend bang was voor het diepe. Het Walvisdiploma betekent dat mijn zoontje zich min of meer kan redden in het water.

WOENSDAG: MET MIJN KINDEREN NAAR DE TANDARTS & DE KAPPER

fotodagboek van een moeder, ondernemer en mamablogger week 19 2017, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog, lifestyle blog, lifestyleblogger

Laatst kocht ik een salontafel bij Ikea, zo’n heel leuk model op wieltjes. Mijn zoontje vindt het ook een tof ding, want het liefst loopt hij er mee te racen, wat echt niet de bedoeling is.

fotodagboek van een moeder, ondernemer en mamablogger week 19 2017, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog, lifestyle blog, lifestyleblogger

Woensdagmiddag was een middag vol afspraken. Mijn zoontje mocht na school tot 14.00 uur bij zijn vriendje spelen en daarna gingen we naar de tandarts. Met Pasen was namelijk de voortand van mijn dochter afgebroken, deze is toen gelijmd en vandaag gingen we voor een tweede controle naar de tandarts. De test wees uit dat de gelijmde tand minder gevoelig is dan de andere tanden. Het kan zijn dat de zenuwen zich door de val tijdelijk teruggetrokken hebben, maar het kan ook zijn dat de zenuwen toch beschadigd zijn. Het is nog even spannend hoe het gaat verlopen. Over een maand gaan we weer op controle.

fotodagboek van een moeder, ondernemer en mamablogger week 19 2017, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog, lifestyle blog, lifestyleblogger

Na ons tandartsbezoek ging ik met mijn zoontje naar de kapper. Het was alweer langer dan twee maanden geleden dat hij voor het laatst werd geknipt en zijn haar was één grote bos. Hij werd lekker gekortwiekt. Mijn zoontje zat trouwens muisstil in de kapperstoel. Misschien was hij wel moe. Na de kapper ging hij lekker buitenspelen met zijn zus en twee vriendinnetjes. Mijn vriend ging koken en ik had even de tijd om eindelijk te bloggen. Door de drukte van het werk ben ik er afgelopen week haast niet aan toegekomen.

DONDERDAG: WERKEN & BUITENSPELEN

fotodagboek van een moeder, ondernemer en mamablogger week 19 2017, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog, lifestyle blog, lifestyleblogger

De derde dag dat ik deze week vanuit kantoor werkte. Ook vandaag genoot ik weer van dit prachtige uitzicht. Daar krijg je toch geen genoeg van? Ondanks dat ik nog nooit heb gezeild, krijg ik van het uitzicht met al die zeilboten spontaan zin om te zeilen 🙂

fotodagboek van een moeder, ondernemer en mamablogger week 19 2017, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog, lifestyle blog, lifestyleblogger

Ik besloot mijn mailbox even flink onder handen te nemen. Ongelooflijk hoeveel mails je op een dag kunt krijgen. Je hoort me zeker niet klagen hoor, liever zo dan geen enkele aanvraag.

fotodagboek van een moeder, ondernemer en mamablogger week 19 2017, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog, lifestyle blog, lifestyleblogger

’s Middags haalde ik mijn kinderen op van school, aten ze een waterijsje en daarna gingen ze bij ons op het pleintje spelen met een vriendinnetje. Het was echt heerlijk weer! Deze foto is waarom ik zo van de lente en de zomer houd!

VRIJDAG: LUIZENPLUIZEN & POMPOM BLIJFT LOGEREN

fotodagboek van een moeder, ondernemer en mamablogger week 19 2017, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog, lifestyle blog, lifestyleblogger

Vrijdagochtend was ik voor de derde keer deze week actief op de school van mijn kinderen. Woensdagochtend lees ik altijd met twee kinderen uit de klas van mijn dochter (groep 4) en om de week op donderdag draai ik bibliotheekdienst voor groep 4 en 5. Omdat ik klassenmoeder ben, ging ik vanochtend luizenpluizen in de klas van mijn zoontje. Ik heb gelukkig geen luis gezien, ook geen neet trouwens.

fotodagboek van een moeder, ondernemer en mamablogger week 19 2017, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog, lifestyle blog, lifestyleblogger

Pompom, de knussel van de kleuterklas, kwam met mijn zoontje mee uit school en mocht dit weekend bij ons komen logeren. Hij heeft al eens eerder bij ons gelogeerd. Overal waar we de komende dagen naartoe gaan, mag Pompom met ons mee. Hoe het logeerpartijtje was, lees/zie je in het volgende fotodagboek.

fotodagboek van een moeder, ondernemer en mamablogger week 19 2017, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog, lifestyle blog, lifestyleblogger

’s Avonds regende het pijpestelen, maar kijk eens wat voor moois ik zag: een roze regenboog. Dat terwijl de zon niet eens scheen, het was zelfs al donker aan het worden. Heel bijzonder.

Hoe was jouw week? Laat het me weten bij de reacties. Ik wens je een heel fijn weekend toe!

Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.

Volg je mij al op Instagram en Facebook?

Abonneer je gratis op de Mama Lifestyle Blog mailinglijst om als eerste op de hoogte te zijn van de nieuwste blogposts:

[email-subscribers namefield=”YES” desc=”” group=”Public”]

MAMA LIFESTYLE BLOG | HOME

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *