Fotodagboek week 20 – 2017

fotodagboek van een moeder, ondernemer en mamablogger week 20 2017, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog, lifestyle blog, lifestyleblogger

De week is weer bijna voorbij dus vandaag deel ik met jou weer een aantal foto’s uit mijn leven als moeder, ondernemer en mamablogger. Deze week heb ik niet alleen veel en lekker gewerkt, maar ging ik ook mee met een uitje van de klas van mijn dochter. Kijk je mee?

ZATERDAG: SCHOONMAKEN, WEEKBOODSCHAPPEN & ARMIN

fotodagboek van een moeder, ondernemer en mamablogger week 20 2017, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog, lifestyle blog, lifestyleblogger

fotodagboek van een moeder, ondernemer en mamablogger week 20 2017, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog, lifestyle blog, lifestyleblogger

’s Ochtends regende het, dus mijn kinderen bleven binnen. Ze speelden waterpok arts met de aapknuffel en ze speelden met Pompom. Pompom is de knuffel van de kleuterklas die dit weekend bij mijn zoontje bleef logeren. Pompom heeft zijn eigen koffertje mee met pyjama, skipakje, kleertjes, slabbetje en tandenborstel.

fotodagboek van een moeder, ondernemer en mamablogger week 20 2017, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog, lifestyle blog, lifestyleblogger

fotodagboek van een moeder, ondernemer en mamablogger week 20 2017, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog, lifestyle blog, lifestyleblogger

’s Middags ging ik de slaapkamers en de badkamer schoonmaken, maar waar beginnen met al dat speelgoed? Eerst maar eens flink opruimen.

fotodagboek van een moeder, ondernemer en mamablogger week 20 2017, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog, lifestyle blog, lifestyleblogger

Daarna gingen we de weekboodschappen doen. Ik had vandaag echt geen zin om een lijstje te maken. Uit mijn hoofd lukt ook wel, ik haal toch elke week dezelfde boodschappen. Zal je net zien dat alle schappen opeens anders ingedeeld waren….

fotodagboek van een moeder, ondernemer en mamablogger week 20 2017, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog, lifestyle blog, lifestyleblogger

Bij de supermarkt zag ik deze vingerplant. Super leuk, dus ik nam deze mee. De afgelopen tijd heb ik ook al twee andere planten gekocht. Ik vind het wel gezellig dat het wat groener is in huis. Ik heb alleen geen groene vingers, dus bloeiende planten of orchideeën zijn echt niet aan mij besteed.

fotodagboek van een moeder, ondernemer en mamablogger week 20 2017, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog, lifestyle blog, lifestyleblogger

We gingen ontzettend laat boodschappen doen, dus ik had geen zin meer om te koken. Ik kocht een heerlijke portie kibbeling om mijn vingers bij af te likken en combineerde dit met een salade en aardappels uit de oven.

fotodagboek van een moeder, ondernemer en mamablogger week 20 2017, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog, lifestyle blog, lifestyleblogger

Na het eten werd ik flink verwend door mijn kinderen. Ze speelden kappertje en ik was de gelukkige klant zijn. Heerlijk dat gefriemel aan mijn haar.

fotodagboek van een moeder, ondernemer en mamablogger week 20 2017, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog, lifestyle blog, lifestyleblogger

Mijn dochter maakte een paar prachtige vlechten.

fotodagboek van een moeder, ondernemer en mamablogger week 20 2017, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog, lifestyle blog, lifestyleblogger

’s Avonds genoot ik thuis achter de buis van Armin Only line vanuit de Arena. Het lijkt me fantastisch om ooit nog eens naar zo’n vet feest te gaan. Sinds ik kinderen heb, ben ik nooit meer naar uitgegaan. Vanavond waan ik me op de bank even in een droomwereld.

ZONDAG: MOEDERDAG

fotodagboek van een moeder, ondernemer en mamablogger week 20 2017, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog, lifestyle blog, lifestyleblogger

Moederdag! Mijn moederdagcadeautjes had ik al een tijdje geleden zelf gekocht, maar ik kreeg nog wel mooie knutselwerkjes en een mooi gedicht.

Er zat ook nog een tekening bij van mijn zoontje, maar deze kunnen we nu alweer nergens terugvinden….. Shame on me! ’s Middags gingen we vanwege moederdag ook nog op visite bij opa en oma.

fotodagboek van een moeder, ondernemer en mamablogger week 20 2017, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog, lifestyle blog, lifestyleblogger

fotodagboek van een moeder, ondernemer en mamablogger week 20 2017, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog, lifestyle blog, lifestyleblogger

En ik knuffelde heerlijk met mijn twee poezen Liefie en Loeloe.

MAANDAG: WERKEN & MAKKELIJKE MAALTIJD

fotodagboek van een moeder, ondernemer en mamablogger week 20 2017, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog, lifestyle blog, lifestyleblogger

Afgelopen weekend mocht de schoolknuffel bij ons logeren. Vandaag ging Pompom weer terug naar school. Nog even snel samen op de foto.

fotodagboek van een moeder, ondernemer en mamablogger week 20 2017, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog, lifestyle blog, lifestyleblogger

’s Avonds koos ik voor een makkelijke, maar gezonde maaltijd. Ik sneed aardappels in schijfjes en deed deze in de oven, stoomde er broccoli bij en bakte een visstick. Na een werkdag heb ik eigenlijk nooit meer zin om te koken.

DINSDAG: THUISWERKEN & WEER EEN MAKKELIJKE MAALTIJD

fotodagboek van een moeder, ondernemer en mamablogger week 20 2017, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog, lifestyle blog, lifestyleblogger

Vandaag werkte ik voor de verandering weer eens thuis. Maandagavond lag ik veel te laat in bed en na maar vijf uurtjes slaap, begeef ik me liever niet meer op de snelweg naar kantoor. Het was een super productieve dag, want ik heb bijna al mijn mails weggewerkt.

fotodagboek van een moeder, ondernemer en mamablogger week 20 2017, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog, lifestyle blog, lifestyleblogger

’s Middags had mijn zoontje zwemles dus we waren laat thuis. Ik koos daarom (weer) voor een makkelijke maaltijd. Ditmaal wraps met gehakt, boontjes en salade. Ik kon er helaas geen knoflooksaus bij eten, want op woensdag moest ik naar de tandarts.

WOENSDAG: NAAR DE TANDARTS & GENIETEN VAN DE ZOMER

fotodagboek van een moeder, ondernemer en mamablogger week 20 2017, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog, lifestyle blog, lifestyleblogger

De dag begon met lezen op school en daarna ging ik aan het werk. ’s Middags moest ik helaas naar de tandarts omdat ik een paar gaatjes heb. Mijn kinderen gingen mee en bleven in de wachtkamer wachten en spelen. Voor het eerst dat ik dit zo deed, want meestal plan ik mijn tandartsafspraken op werkdagen/wanneer mijn kinderen naar school zijn. Maar de receptioniste zei bij het inplannen van de afspraak dat de kinderen makkelijk even bij haar in de wachtkamer kunnen spelen en dat zij ze wel in de gaten zou houden. Zo fijn, want dan hoef ik het niet meer onder werktijd in te plannen. Na het tandartsbezoek gingen we naar een soort ligweide met strandje en waterpompen, want het was ontzettend warm weer. Hier zit ik met voor mijn gevoel ontzettend dikke lippen door de verdoving. Ik lach als een boer met kiespijn…

fotodagboek van een moeder, ondernemer en mamablogger week 20 2017, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog, lifestyle blog, lifestyleblogger

fotodagboek van een moeder, ondernemer en mamablogger week 20 2017, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog, lifestyle blog, lifestyleblogger

Terwijl ik lekker op mijn krent zat en de verdoving liet uitwerken, vermaakten mijn kinderen zich prima met water en zand. Wat is het toch genieten met dit zomerse weer!

DONDERDAG: MET SCHOOL NAAR AVIFAUNA

fotodagboek van een moeder, ondernemer en mamablogger week 20 2017, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog, lifestyle blog, lifestyleblogger

fotodagboek van een moeder, ondernemer en mamablogger week 20 2017, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog, lifestyle blog, lifestyleblogger

Vandaag ging ik met de klas van mijn dochter (fase 8 = groep 4) naar Avifauna Vogels en Zoo. Ik ben veel vaker naar Avifauna geweest, maar vandaag beleefde ik het heel anders vanwege de zeer uitgebreide rondleiding die we kregen. Heel interessant! De kinderen vonden het uitje ook super leuk en wat waren ze zoet!

VRIJDAG: WERKEN & HAAR KNIPPEN

fotodagboek van een moeder, ondernemer en mamablogger week 20 2017, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog, lifestyle blog, lifestyleblogger

Omdat ik donderdag vanwege het uitje met de klas van mijn dochter maar een halve in plaats van een hele dag had gewerkt, moest ik de gemiste uurtjes vandaag inhalen. Ik was van plan ’s middags schoon te maken, maar ik moest nog even flink doorwerken dus van het huishouden kwam uiteindelijk niets terecht. Behalve werken, knipte ik nog even snel mijn pony bij.

Hoe was jouw week? Laat het me weten bij de reacties. Ik wens je een heel fijn weekend toe!

Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.

Volg je mij al op Instagram en Facebook?

Abonneer je gratis op de Mama Lifestyle Blog mailinglijst om als eerste op de hoogte te zijn van de nieuwste blogposts:

[email-subscribers namefield=”YES” desc=”” group=”Public”]

MAMA LIFESTYLE BLOG | HOME

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *