Handgemaakte sjaals van Label 071

Handgemaakte sjaals van Label 071. Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.

Ik draag bijna altijd sjaals. In de winter draag ik buiten een dik exemplaar en in huis draag ik er ook één. Binnen draag ik dan mijn voorjaar/zomersjaals. Als ik geen sjaal om heb, heb ik altijd een koude nek. Ik heb dus heel wat sjaals in huis. Sjaals koop ik altijd bij kledingwinkels, maar wist je dat je ook handgemaakte sjaals kunt kopen? Super leuk, want zo heb je altijd een uniek exemplaar.

Bij de webshop van Label 071 vind je handgemaakte sjaals in verschillende stijlen. De sjaals zijn in de vorm van een driehoek en zijn allemaal netjes afgewerkt met bolletjes, kwastjes of franjes. De eigenaresse van de webshop maakt alle sjaals zelf met haar naaimachine en elk item is met heel veel passie en vakkundigheid gemaakt. Dit is ook wel te zien in de modellen op haar site. Ik heb er een aantal geselecteerd. Kijk je mee?

Sjaal blue-brown paisley / navy – witte stip

Handgemaakte sjaals van Label 071. Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.

Wat een super leuke sjaal is dit! Je kunt de sjaal helemaal afstemmen op je kleding of op je stemming. Wil je de paisley print wat meer op de voorgrond of de stippen? Het kan allemaal.

Sjaal big feather multicolour / grote & kleine stip

Handgemaakte sjaals van Label 071. Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.

Wat mij bij deze handgemaakte sjaal het meeste aanspreekt, zijn de kleuren. En ook deze sjaal is reversible. De bolletjesband geeft er een wat lichtere touch aan.

Sjaal suedine sjaal sterren / hartjes lichtgrijs / antraciet kwastjes

Handgemaakte sjaals van Label 071. Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.

Deze handgemaakte sjaal is heel anders dan de vorige twee sjaals. Deze sjaal is gemaakt van suedine, dus heerlijk zacht. Er zit een patroon in van allemaal kleine gaatjes. De gimmick is dat het patroon zowel op een ster als op een hartje lijkt. Deze sjaal kan qua kleur met vrijwel elk kledingstuk gecombineerd worden.

Sjaal zalm fancy flower / grijs – stip

Handgemaakte sjaals van Label 071. Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.

Weer een leuke sjaal met paisley motief, maar dan in een andere kleurstelling. Ik vind de kleuren er echt heel zomers uitzien.

Sjaal green tiger / zwart-witte grote fancy visgraat

Handgemaakte sjaals van Label 071. Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.

Dit is een wat stoerdere sjaal een tijger/panter print en aan de andere kant een visgraat motief. Zowel het motief als de kleuren spreken mij heel erg aan. Ik heb heel veel zwarte kleding, dus deze sjaal zou daar heel mooi bij passen.

Sjaal pastel aquarel print / zwarte mini stip

Handgemaakte sjaals van Label 071. Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.

Deze sjaal heeft lekkere frisse kleuren en ook deze sjaal kun je heel goed combineren met verschillende kledingstukken.

Ik vind het echt zo leuk dat je elke sjaal op twee manieren kunt dragen. Zo heb je min of meer twee sjaals en kun je lekker vaak wisselen van print.

Alle sjaals kosten € 49,95 per stuk en zijn online te bestellen via de webshop van Label 071.

mamablog, lifestyleblog, mamalifestyle, mama lifestyle blog, mamablogger, lifestyleblogger, familyblog, familyblogger, blog voor moeders

MAMA LIFESTYLE BLOG | HOME

 

 

 

4 thoughts on “Handgemaakte sjaals van Label 071

 1. Wat een mooie sjaals zeg! Ik draag zelf ook heel vaak een sjaal, zowel binnen als buiten. Vind t fijn, lekker warm en maakt je outfit nog meer af vind ik. Zou niet kunnen kiezen welke ik de mooiste vind…?

 2. Oh neeeeee ik zie nú deze reacties pas… wat érg 🙈
  Schaam me diep….
  Zoooooveel gebeurd hier inmiddels.
  Website uitgebreid, van pop up store in december naar een echte stenen winkel dus in Leidedorp.
  Als goedmakertje maak ik speciaal voor alle Pinterest bezoekers een kortings code aan.
  Per direct te verzilveren op álle producten!
  20% maar liefst…..
  xxx
  Gebruik code: PINTEREST

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *