incontinentie onderbroek: Kinderonderbroeken tegen broekplassen. Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog, lifestyle blog, lifestyleblogger
Kind & opvoeding

Incontinentie broek: kinderonderbroeken tegen broekplassen

Gesponsord bericht

Mijn zoontje is nu vier en al geruime tijd overdag zindelijk. Toch gebeurt het soms dat hij een ongelukje heeft en in zijn broek plast. Met name wanneer kinderen druk aan het spelen zijn, vergeten ze soms te plassen. Mijn dochter ging toen zij kleuter was op schoolreisje en toen plaste zij in haar broek. Door alle leuke attracties dacht zij er helemaal niet meer aan om naar het toilet te gaan. Geen man overboord, want ik had voor de zekerheid een schone onderbroek en schone legging in haar tas gedaan. Gelukkig maar, want anders had ze de hele dag in een natte broek moeten lopen. 

Toevallig had mijn zoontje afgelopen week twee keer op één dag in zijn broek geplast. We waren gewoon thuis, dus het toilet was binnen handbereik. Misschien kwam het wel door moeheid dat hij vergat te plassen. Ook nu was het dus geen probleem, omdat ik hem snel kon verschonen.

Maar wat als we in de auto zitten en de autorit wat langer duurt en één van mijn kinderen plotseling moet plassen? Ik kan niet zomaar onderweg stoppen wanneer ik wil als ik op de snelweg rijd. Of wat als je een dagje weg bent en bent vergeten verschoning mee te nemen? In dat geval biedt een onderbroek tegen broekplassen uitkomst.

incontinentie onderbroek: Kinderonderbroeken tegen broekplassen. Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog, lifestyle blog, lifestyleblogger

 

Zo op het oog lijken deze incontinentie onderbroeken van Dryandcool gewone onderbroeken, maar deze onderbroeken zijn super absorberend en kunnen maar liefst twee ongelukjes verdragen. Wanneer je kindje een ongelukje heeft of last heeft van lichte incontinentie, is hier dus niets van te zien. Je kindje hoeft zich dus niet te schamen of zich ongelukkig te voelen wanneer hij/zij in zijn/haar broek heeft geplast, omdat het met deze onderbroeken niet zichtbaar is voor anderen.

Je kind kan deze onderbroek ook dragen wanneer hij/zij af en toe in bed plast. Hij/zij kan het broekje dan niet alleen thuis dragen, maar ook wanneer hij/zij bijvoorbeeld uit logeren gaat.

Deze kinderonderbroeken tegen broekplassen van Dryandcool zijn verkrijgbaar voor kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 14 jaar en voor zowel jongens als meisjes. Wil je een incontinentieonderbroek aanschaffen voor je kindje? Dit kan via de Engelse webshop Dryandcool. De onderbroeken kosten 15 Britse pond per stuk exclusief de verzendkosten van 2,41 Britse pond per stuk. De levertijd is ongeveer twee tot vier dagen.

Heeft jouw kindje wel eens een ongelukje en lijkt deze incontinentieonderbroek jou wel handig? Laat het me weten bij de reacties.

Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.

Volg je mij al op Instagram en Facebook?

MAMA LIFESTYLE BLOG | HOME

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *