Een verstelbaar rompertje dat meegroeit met je baby: de IZI-fit romper

Een verstelbaar rompertje dat meegroeit met je baby: de IZI-fit romper, mama lifestyle blog, moeder

Elke moeder weet hoe hard een baby groeit. Een baby is zo uit zijn kleertjes gegroeid. Vooral in het eerste jaar deed ik veel babykleding weg, omdat mijn kindje weer gegroeid was. Daarnaast hadden mijn kinderen als baby best veel kleding, omdat een rompertje zo ondergepoept is en vervangen moet worden. Er zijn in ons gezin best wat rompertjes doorheen gegaan. Nu las ik dat een aantal studenten van de Universiteit Hasselt een rompertje heeft bedacht dat meegroeit met je kind. De IZI-fit meegroei rompertjes zijn gemaakt voor baby’s van vier tot twaalf maanden oud. 

8 maanden met één maat romper

Je baby kan dus acht maanden lang hetzelfde rompertje aan. Dat bespaart je niet alleen veel geld en ruimte in je kledingkast, maar is ook beter voor het milieu, omdat je minder kleding koopt en weer weggooit.

Hoe werkt een meegroei rompertje? 

Maar hoe werkt zo’n meegroei rompertje nu? Het IZI-fit rompertje is voorzien van drukknopen. Met deze knopen kun je het rompertje zowel in de breedte als in de hoogte groter of kleiner maken. Dus als je baby iets molliger of langer is, kun je de grootte van het rompertje eenvoudig verstellen met de drukknopen. 

Hoeveel kost een verstelbaar IZI-fit rompertje en waar kun je deze kopen?

De rompertjes kosten € 12,50 per stuk. Dat vind ik behoorlijk voordelig, aangezien je maar liefst acht maanden met zo’n rompertje kunt doen. Het idee van het meegroei rompertje is behoorlijk goed aangeslagen, want de studenten hebben er al 150 exemplaren van verkocht en er zijn nog eens 80 stuks van besteld. De rompertjes kun je bestellen via de site van IZI-fit. Helaas zijn de rompers op dit moment uitverkocht, maar je kunt ze wel pre-orderen. Nu maar hopen dat dit verstelbare meegroei rompertje weer snel online verkrijgbaar is. 

Prijs voor de bedenkers van het meegroei rompertje van IZI-fit

De studenten hebben met dit grandioze idee een hoofdprijs gewonnen als beste studentenonderneming van België. Dat het verstelbare rompertje een uniek product is waar vraag naar is, blijkt wel uit het feit dat de rompertjes nu zelfs uitverkocht zijn. Elke ouder wilt natuurlijk wel zo’n rompertje hebben voor zijn kind. Omdat het IZI-fit rompertje zo’n succes is, maar helaas alleen voor baby’s vanaf vier maanden (tot twaalf maanden) is, zijn de studenten nu ook bezig met een ontwerp voor een meegroei rompertje voor baby’s van nul tot vier maanden.

 

mamalifestyleblog, mamablog , mamablogger, blog voor ondernemende moeders, eigen bedrijf, ZZP, mompreneur

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *