Een kijkje in mijn leven als (thuiswerk)moeder #1

Een kijkje in mijn leven als moeder 1, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.

De afgelopen week was een drukke week die grotendeels in het teken stond van de verjaardag van mijn dochter. Kijk je mee?

ZATERDAG
Een kijkje in mijn leven als moeder 1, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.
Zaterdag is het poetsdag. Door mijn werk en mijn blog heb ik doordeweeks geen tijd om schoon te maken. Vandaag maak ik de badkamer schoon en mijn zoontje helpt gezellig mee! Daarna stof ik de slaapkamers en de woonkamer en ga ik stofzuigen en dweilen.

Een kijkje in mijn leven als moeder 1, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.
En ik doe eindelijk eens de strijk en ik pak mijn naaimachine uit de kast om kleding te repareren.

ZONDAG
Een kijkje in mijn leven als moeder 1, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.
De dag begint al vroeg, want mijn dochter is al om 5.40 uur wakker. Na het ontbijt “werk” ik aan mijn blog en verder doe ik eigenlijk niet zoveel. Mijn kinderen spelen samen bibliotheekje. Mijn dochter is op het idee gebracht, omdat ik sinds kort bibliotheekmoeder ben op school.

Een kijkje in mijn leven als moeder 1, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.

Een kijkje in mijn leven als moeder 1, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.

’s Middags gaan we winkelen in Leiden om kleding te kopen en om skates te kopen als verjaardagscadeau voor mijn dochter die volgende week jarig is. Ik kom niet vaak in Leiden, maar wanneer ik er ben, geniet ik van de stad. Van de mooie gebouwen, de historie en de levendige sfeer.

Voor een cadeautje zijn we helaas niet geslaagd, maar voor kleding wel.

MAANDAG
Een kijkje in mijn leven als moeder 1, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.
Na schooltijd ga ik met de kinderen weer op zoek naar inline skates. Zie hier: missie geslaagd! We moeten alleen nog op zoek naar beschermers en een helm. Deze skates zijn trouwens verstelbaar, dus ze kan nog 3 maten groeien in deze skates.

DINSDAG

Een kijkje in mijn leven als moeder 1, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.
Betrapt! Ik hoor al gerommel en wanneer ik ga kijken, blijkt poes Loeloe een plakje palingworst uit de prullenbak te hebben gevist. Boef!

Een kijkje in mijn leven als moeder 1, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.

Na school is het weer tijd voor de zwemles van mijn zoontje. In het begin vond hij zwemles heel spannend en durfde hij niet te zwemmen in het diepe, maar nu is hij helemaal gewend en zwemt hij lekker met de groep mee.

WOENSDAG
Een kijkje in mijn leven als moeder 1, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.
De dag begint goed met een webinar over online marketing. Ik heb weer allerlei nieuwe inzichten gekregen van Aartjan van Erkel. Ik ben ook bezig een boek van hem te lezen. Super interessant.

Een kijkje in mijn leven als moeder 1, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.

Na schooltijd nemen mijn kinderen hun vriendjes mee naar huis. Dolle boel!

Een kijkje in mijn leven als moeder 1, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.
’s Avonds heb ik een tweede webinar, ook over online marketing. Dit webinar vind ik een stuk minder waardevol dan die van Aartjan. Toch vind ik het leuk om het webinar bij te wonen, want ik ben echt gek op webinars.

DONDERDAG
Een kijkje in mijn leven als moeder 1, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.
Wat verrassend: ik begin de dag weer met een webinar. Ditmaal één van Nincke van der Leck, business coach. Het onderwerp is hoe je een ideaal bedrijf kunt runnen en succesvol kunt zijn in minder tijd. Ik heb dit webinar vorig jaar ook gevolgd.

Een kijkje in mijn leven als moeder 1, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.
Ondertussen ben ik bezig met het maken van een mailing. Hiervoor gebruik ik Mailchimp: een ideaal programma. Ontwerpen en het bijhouden van een mailinglijst is zo ontzettend makkelijk hiermee. Voorheen werkte ik met Excel en andere ontwerpprogramma’s en stuurde ik de mailings handmatig per mail. Een hele klus kan ik je vertellen.

Een kijkje in mijn leven als moeder 1, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.
Ik vind het altijd heerlijk om tijdens creatieve werkzaamheden voor mailings of websites een lekker muziekje aan te zetten. Vandaag de podcast van Armin van Buuren.

Een kijkje in mijn leven als moeder 1, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.

Een kijkje in mijn leven als moeder 1, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.Mijn dochter is zaterdag jarig en mag morgen trakteren op school. Na schooltijd maak ik samen met mijn dochter cupcakes. Ik ben nog tot ’s avonds laat bezig met het versieren van de cupcakes. Altijd leuk om te doen!

VRIJDAG

Een kijkje in mijn leven als moeder 1, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.

Een kijkje in mijn leven als moeder 1, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.
Vrijdagochtend is een super drukke, maar vooral ook super leuke ochtend. Mijn zoontje heeft met zijn klas open podium. Het onderwerp is “Kikker in de kou”. In totaal treedt hij twee keer op met zijn klas en ik mag daar als klassenmoeder bij zijn. Samen met de andere klassenmoeder help ik de kleuters met het optreden. De kinderen doen het super goed. Wat ben ik trots op mijn zoontje en op de andere kleuters!

Een kijkje in mijn leven als moeder 1, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.

En vanochtend is niet alleen feestelijk vanwege het open podium van mijn zoontje, maar ook omdat mijn dochter mag trakteren op school. Ze heeft hier zo naartoe geleefd. Ik mag aanwezig zijn bij het zingen en het trakteren. En weer ben ik een super trotse moeder!

Een kijkje in mijn leven als moeder 1, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.

Om 12.00 uur mag mijn zoontje PomPom meenemen naar huis. Dit weekend mag PomPom namelijk bij ons logeren. PomPom is de knuffel van zijn klas en elk weekend mag een kindje deze knuffel mee naar huis nemen. PomPom neemt ook een koffertje met kleertjes en een dagboekje mee. Mijn zoontje kleedt PomPom bij thuiskomst gelijk om. Hij vindt het super gezellig dat hij eindelijk PomPom mee naar huis mag nemen.

Een kijkje in mijn leven als moeder 1, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.

En ook mijn dochter vermaakt zich prima met PomPom.

ZATERDAG

Een kijkje in mijn leven als moeder 1, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.

Mijn dochter is jarig! 8 jaar alweer! Waar blijft de tijd? Vanmiddag krijgen we visite en morgen ook. We vieren haar verjaardag namelijk twee dagen.

Een kijkje in mijn leven als moeder 1, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.

Vandaag mocht ze ook eindelijk haar skates aan, haar verjaardagscadeau. Ze is er zo blij mee!

Een kijkje in mijn leven als moeder 1, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.

Mijn dochter wordt ontzettend verwend met leuke cadeautjes, zoals deze prinsessen setjes van Playmobil. Het poppenhuis van Playmobil – dat ze al hadden – zetten ze er ook bij.

ZONDAG

Een kijkje in mijn leven als moeder 1, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.

Het eerste wat mijn dochter doet als ze ’s ochtends wakker wordt, is met haar prinsessen Playmobil spelen.

Een kijkje in mijn leven als moeder 1, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.

’s Middags feesten we weer verder. Door alle visite kom ik er niet aan toe om te bloggen. Het hele weekend schrijf ik niets. Tot zondagavond. Ik laat de tv uit en schrijf deze blogpost. Deze week viert mijn dochter haar partijtje en daarna zijn alle feestelijkheden voor haar helaas voorbij….

Hoe was jouw week en wat zijn jouw plannen voor deze week? Ik lees het graag bij de reacties.

mamablog, lifestyleblog, mamalifestyle, mama lifestyle blog, mamablogger, lifestyleblogger, familyblog, familyblogger, blog voor moeders

MAMA LIFESTYLE BLOG | HOME

 

2 thoughts on “Een kijkje in mijn leven als (thuiswerk)moeder #1

  1. Druk weekje. Maar wel leuk volgens mij. Gefeliciteerd met de verjaardag van je dochter.

    p.s. wat goed dat je het gezicht van je kinderen hebt afgeschermd. Dat is altijd aan te raden en de foto’s zijn er niet minder door geworden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *