Een kijkje in mijn leven als (thuiswerk)moeder en blogger #2

Een kijkje in mijn leven als (thuiswerk)moeder en blogger #2 Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.

Vandaag geef ik jou weer een kijkje in mijn leven. Deze week was een week waarin ik heel veel heb gedaan. Mijn dochter vierde haar partijtje en ik kreeg er een heel leuke hobby bij. Kijk je mee?

MAANDAG

Een kijkje in mijn leven als (thuiswerk)moeder en blogger #2 Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.

Vandaag gaat PomPom (het knuffeltje van de kleuterklas) helaas weer terug naar school. Tijd om afscheid te nemen. Het was reuze gezellig met je PomPom!

Een kijkje in mijn leven als (thuiswerk)moeder en blogger #2 Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.

Mijn vriend brengt vandaag de kinderen naar school dus ik kan gelijk aan het werk. Buiten regent het en het is donker, dus ik doe gezellig de kaarsjes aan. Let niet op de vlekken op de muur. Dat krijg je met kinderen in huis. #notpictureperfect

Een kijkje in mijn leven als (thuiswerk)moeder en blogger #2 Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.
Lekker snacken in de ochtend met twee plakjes cake, heerlijke leftovers van de verjaardag van mijn dochter.

Een kijkje in mijn leven als (thuiswerk)moeder en blogger #2 Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.

En ook de aangebroken chipszak moet het vandaag ontgelden. Echt erg…. Dat is het nadeel van thuiswerken met al die lekkere verleidingen om je heen. Heb jij ook wel eens van die vreetbuien?

Een kijkje in mijn leven als (thuiswerk)moeder en blogger #2 Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.

Ik heb trouwens een nieuwe addiction. Ik ben al jaren verzot op de muziek en clips van Kylie Minogue. Niet dat ik het wekelijks bekijk en beluister en het woord fan is misschien te groot, maar ik heb nu de making of video’s van haar videoclips ontdekt op YouTube. Echt super leuk om te zien hoe haar videoclips gemaakt worden. Echt een aanrader! Ook als je geen fan of liefhebber van Kylie bent, is het denk ik ook wel leuk om te zien hoe een clip tot stand komt.

Een kijkje in mijn leven als (thuiswerk)moeder en blogger #2 Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.

’s Avonds heb ik mazzel, want we eten een pastakliekje van gisteren wat ik alleen maar hoef aan te vullen met wat courgette en tomaten. Easy peasy!

Een kijkje in mijn leven als (thuiswerk)moeder en blogger #2 Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.

Het is al ver na middernacht wanneer ik eindelijk klaar ben met werken. Ik heb de hele dag gewerkt en vanavond ben ik nog de hele avond bezig geweest met het maken van offertes. Ondanks mijn voornemen om deze week af en toe vroeg onder de wol te kruipen, lig ik uiteindelijk geen enkele avond voor 24.00 uur op bed. Echt slecht… Volgende week echt wat eerder naar bed.

DINSDAG

Een kijkje in mijn leven als (thuiswerk)moeder en blogger #2 Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.

Vandaag verzet ik heel veel werk, ondanks mijn extreem korte nacht. Tijdens mijn pauzes ga ik een beetje handletteren. Ik heb het boek “Handlettering doe je zo” zaterdag ontvangen en ga er nu mee aan de slag. Super leuk en ontspannend om te doen! Volgens mij gaat er een nieuwe verslaving ontstaan!

Een kijkje in mijn leven als (thuiswerk)moeder en blogger #2 Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.

’s Middags heeft mijn zoontje zwemles. Na zwemles mag hij van mij nog een paar minuten in het peuterbadje spelen.

WOENSDAG

Een kijkje in mijn leven als (thuiswerk)moeder en blogger #2 Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.

Een kijkje in mijn leven als (thuiswerk)moeder en blogger #2 Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.

Mijn dochter was zaterdag jarig en vandaag viert zij haar partijtje. We vieren het thuis. Wat we allemaal doen, kun je lezen en bekijken in de photo diary van het partijtje.

DONDERDAG

Een kijkje in mijn leven als (thuiswerk)moeder en blogger #2 Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.

Vannacht word ik rond 4 uur wakker van deze speelgoedauto. Opeens maakt het ding herrie en gaat maar niet uit. Ik moet dus naar beneden om een schroevendraaier te pakken zodat ik de batterijen eruit kan halen en het eindelijk weer stil is in huis. Een uur later staat mijn zoontje naast mijn bed, dus van slapen komt het niet meer…

Een kijkje in mijn leven als (thuiswerk)moeder en blogger #2 Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.

Ik begin de dag met wat ochtendgymnastiek. Dit doe ik samen met mijn dochter op Just Dance. Zo leuk! Maar stiekem ook wel moeilijk om alle danspasjes in het rappe tempo te volgen.

Een kijkje in mijn leven als (thuiswerk)moeder en blogger #2 Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.
Behalve het werk voor ons bedrijf, werk ik ook nog wat aan mijn blog. Ik beantwoord reacties die ik ontvangen heb. Sorry dat ik dat altijd zo laat doe, maar dat komt door tijdgebrek. Mijn blog doe ik naast ons bedrijf (wat al een pittige job is), dus dat is soms best lastig. Ik besluit mijn folder met ongebruikte thema’s op te schonen. Dat zijn er maar liefst 57! Allemaal thema’s die ik ooit heb geïnstalleerd en getest in mijn zoektocht naar het voor mij ideale thema. Ik gooi ze allemaal weg. Dat ruimt weer op.

Een kijkje in mijn leven als (thuiswerk)moeder en blogger #2 Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.

Een kijkje in mijn leven als (thuiswerk)moeder en blogger #2 Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.

Een kijkje in mijn leven als (thuiswerk)moeder en blogger #2 Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.

Mijn dochter en ik zijn aan het handletteren geslagen. Super leuk en ontspannend om te doen. Ik maak nog geen bijzondere creaties, maar bijzonder gaaf is het wel om zo creatief bezig te zijn.

VRIJDAG

Een kijkje in mijn leven als (thuiswerk)moeder en blogger #2 Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.

Vrijdagmiddag komen er twee vriendjes van mijn kinderen spelen. We eten broodjes met knakworst, altijd lekker.

Een kijkje in mijn leven als (thuiswerk)moeder en blogger #2 Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.

De kinderen spelen met van alles en nog wat en wanneer één vriendje naar huis is, gaat de rest kleien. Ze gaan op de klapstoeltjes zitten die er nog staan van het partijtje van mijn dochter.

Een kijkje in mijn leven als (thuiswerk)moeder en blogger #2 Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.

Een overheerlijk taartje!

Een kijkje in mijn leven als (thuiswerk)moeder en blogger #2 Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.
Wanneer er gekleid wordt, zit de vloer vol met kleiresten. Bij ons in ieder geval wel. Mijn zoontje biedt aan te stofzuigen. Dat aanbod sla ik zeker niet af!

Een kijkje in mijn leven als (thuiswerk)moeder en blogger #2 Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.
Kijk eens hoe lief onze poes Liefie is! Hier ligt ze op mijn dochter’s rug. Mijn dochter ligt namelijk even lekker op de bank.

ZATERDAG

Een kijkje in mijn leven als (thuiswerk)moeder en blogger #2 Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.

De ochtend begin ik goed met handlettering.

Een kijkje in mijn leven als (thuiswerk)moeder en blogger #2 Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.
Mijn dochter is ook helemaal into handlettering. Leuk om samen te doen.

Een kijkje in mijn leven als (thuiswerk)moeder en blogger #2 Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.
Daarna ruim  ik één van mijn kledingkasten op. Ik creëer wat ruimte zodat ik mijn softboxen erin kwijt kan. Deze staan namelijk in een hoek van mijn slaapkamer. Het nadeel van een klein huis is echt gebrek aan opbergruimte.

Een kijkje in mijn leven als (thuiswerk)moeder en blogger #2 Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.

Een kijkje in mijn leven als (thuiswerk)moeder en blogger #2 Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.

’s Middags speelt mijn zoontje lekker met K’nex. Hij houdt ontzettend veel van bouwen.

Een kijkje in mijn leven als (thuiswerk)moeder en blogger #2 Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.

’s Avonds geniet ik van The Thomas Crown Affair. Super goede film! Mijn poes Liefie kijkt gezellig mee. Uiteraard bij mij op schoot.

ZONDAG

Een kijkje in mijn leven als (thuiswerk)moeder en blogger #2 Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.
Vandaag doen we niet zoveel. Of eigenlijk ook wel. We blijven thuis, de kinderen spelen heerlijk en ik besteed de middag heel productief aan het maken van offertes. Terwijl ik aan het werk ben, speelt mijn zoontje met K’nex. Ik moet van hem deze foto van zijn bouwwerk maken. Nou dat doe ik maar al te graag!

Een kijkje in mijn leven als (thuiswerk)moeder en blogger #2 Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.

Na het avondeten spelen we verstoppertje. Voor mijn dochter heb ik een super goede verstopplek gecreëerd: namelijk onder een lege wasmand met er overheen een badlaken. Mijn zoontje kan zijn grote zus maar niet vinden.

Een kijkje in mijn leven als (thuiswerk)moeder en blogger #2 Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.

Mijn dochter lees ik ’s avonds bij het naar bed gaan voor uit “De Gorgels” van Jochem Myjer. Dit boek heeft ze voor haar verjaardag gekregen. Zo op het eerste oog lijkt het me een heel leuk boek. Toevallig lag de dochter van Jochem Myjer toen zij pas geboren was bij mijn dochter op de afdeling neonatologie. Inmiddels alweer acht jaar geleden, wat vliegt de tijd.

’s Avonds schrijf ik deze update en daarna ga ik even voor 24.00 uur naar bed. Ondanks mijn streven om vanavond vroeg naar bed te gaan, is dat helaas niet gelukt. Maar bloggen vind ik super leuk om te doen dus een avondje bloggen vind ik alleen maar heerlijk. Morgen ga ik proberen wel een keer op tijd naar bed te gaan. Al wordt dat denk ik lastig, want ik heb een heel leuk (en uitgebreid) artikel in petto voor dinsdag en dat moet ik morgen nog gaan schrijven.

Hoe was jouw week? Lig jij ook vaak veel te laat in bed? Ik lees het graag bij de reacties.

mamablog, lifestyleblog, mamalifestyle, mama lifestyle blog, mamablogger, lifestyleblogger, familyblog, familyblogger, blog voor moeders

MAMA LIFESTYLE BLOG | HOME

6 thoughts on “Een kijkje in mijn leven als (thuiswerk)moeder en blogger #2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *