Een kijkje in mijn leven als (thuiswerk)moeder en mamablogger #3 Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.
Mama & lifestyle

Een kijkje in mijn leven als (thuiswerk)moeder en mamablogger #3

Vandaag geef ik jou weer een kijkje in mijn leven als (thuiswerk)moeder en mamablogger. Kijk je mee?

MAANDAG

Een kijkje in mijn leven als (thuiswerk)moeder en mamablogger #3 Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.

Gezellig tandenpoetsen met zijn drietjes. Even mijn kinderen onherkenbaar maken.
Waarom mijn kinderen niet zichtbaar in beeld komen, kun je lezen in dit artikel.

Een kijkje in mijn leven als (thuiswerk)moeder en mamablogger #3 Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.

Mijn werkdag begint lekker ontspannen. Ik heb ontzettend veel te doen, maar ik heb gisteren al een actielijst gemaakt. Ik kan dus zo beginnen en mijn tijd super efficiënt benutten.

Een kijkje in mijn leven als (thuiswerk)moeder en mamablogger #3 Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.

Wanneer mijn taken voor vandaag af zijn,  maak ik wat foto’s voor een shoplog. Mijn softboxen komen hierbij goed van pas. Let niet op de rommel.

Een kijkje in mijn leven als (thuiswerk)moeder en mamablogger #3 Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.

Na schooltijd ga ik met mijn kinderen naar de stad. Ik loop de Zeeman in om de nieuwe babycollectie te bekijken. Mijn zoontje ziet er een stoere knuffel. Die krijgt hij voor zijn mooie rapport.

DINSDAG

Een kijkje in mijn leven als (thuiswerk)moeder en mamablogger #3 Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.

Vandaag ben ik de hele dag druk met mijn werkzaamheden voor ons bedrijf. ’s Middags na school heeft mijn zoontje zwemles. Hij begint met een grote plons in het water, heerlijk om te zien.

Een kijkje in mijn leven als (thuiswerk)moeder en mamablogger #3 Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.

’s Avonds wacht er een niet zo’n leuke klus op mij: namelijk het opvouwen van de was. Ik heb er een hekel aan. Dat komt waarschijnlijk omdat we zo ontzettend veel wasgoed produceren met zijn vieren. Er komt eigenlijk nooit een einde aan.

WOENSDAG

Een kijkje in mijn leven als (thuiswerk)moeder en mamablogger #3 Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.

Een kijkje in mijn leven als (thuiswerk)moeder en mamablogger #3 Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.

Vanochtend breng ik mijn kinderen naar school en daarna lees ik met mijn leesclubje op school bestaande uit twee meisjes van groep vier. Daarna ga ik met de kleuterklas van mijn zoontje naar het theater. We kijken naar een voorstelling over kabouters.

Een kijkje in mijn leven als (thuiswerk)moeder en mamablogger #3 Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.

Na schooltijd blijft er een klasgenootje en vriendinnetje van mijn zoontje spelen. Ze eet ook gezellig een broodje mee. Mijn zoontje laat zien dat hij een uitstekende gastheer is en smeert een broodje voor haar. Wat lief!

Een kijkje in mijn leven als (thuiswerk)moeder en mamablogger #3 Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.

Vandaag kwam ook een interview online wat ik heb gegeven aan ShePostsOnline. De redactie van deze site heeft mij geïnterviewd over het artikel dat ik schreef over dat ik bijna geen vriendinnen heb. Best spannend, omdat ik er niet echt trots op ben dat ik bijna geen vriendinnen heb en mede daardoor en door het thuiswerken soms best eenzaam ben.

DONDERDAG

Een kijkje in mijn leven als (thuiswerk)moeder en mamablogger #3 Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.

Nadat ik mijn kinderen naar school heb gebracht, blijf ik nog even gezellig op school plakken. Ik heb namelijk bibliotheekdienst. Dat doe ik om de week. Dan zit ik van 8.30 tot 9.00 uur in de schoolbibliotheek en komen de kinderen uit de klas van mijn dochter (groep 4) langs om hun bibliotheekboeken te ruilen. Ik vind het altijd heel erg leuk om te doen. De rest van de dag werk ik vanuit huis.

Een kijkje in mijn leven als (thuiswerk)moeder en mamablogger #3 Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.
’s Middags na school ga ik even naar de bibliotheek met mijn kinderen en daarna ga ik koken. We eten vanavond pasta met courgette, paprika, tomaat, champignons, crème fraîche, ham en kippenbouillon. Het is zelfs zo heerlijk, dat we te kort komen….. Iedereen had heel graag nog een extra bordje gelust…

Een kijkje in mijn leven als (thuiswerk)moeder en mamablogger #3 Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.

Na het eten zit mijn zoontje bij mij op schoot. Ik heb – geheel tegen mijn gewoonte in – mijn laptop al aan. Normaal gesproken doe ik mijn laptop pas aan als mijn kinderen al op bed liggen, maar ik moet nog verder schrijven aan mijn blog voor morgen, een video uploaden op Youtube en foto’s bewerken.

Dat is ook de reden dat ik in ieder geval voorlopig geen artikelen meer in het weekend plaats. Ik merk dat elke dag bloggen op dit moment te veel is in combinatie met de drukte van ons bedrijf en natuurlijk de drukte van ons gezin. De laatste twee hebben toch wat meer prioriteit. Bloggen is mijn hobby en ik wil zeker geen artikelen afraffelen om maar wat content te plaatsen. Vandaar mijn keuze om in ieder geval tijdelijk geen nieuwe blogposts in het weekend te plaatsen. Mocht ik wat meer ruimte hebben in mijn planning, dan ga ik dat natuurlijk weer wel doen.

Een kijkje in mijn leven als (thuiswerk)moeder en mamablogger #3 Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.

Ik begin eerst met mijn artikel en de video van morgen en daarna moet ik nog een aantal foto’s corrigeren. Mijn foto’s van de nieuwe babycollectie van Zeeman worden op de desktop wel goed getoond, maar op mobiel (in ieder geval op mijn mobiel) ondersteboven of op de zijkant. Dat is niet fijn. Ik had het direct na plaatsing al gezien, maar ik had nog geen tijd gehad om het te corrigeren. Vanavond ga ik ermee aan de slag en ik bewerk de foto’s in Canva. Nu staan ze gelukkig wel goed. Wanneer ik er klaar mee ben, ga ik alvast aan de slag met dit fotodagboek.

VRIJDAG

Een kijkje in mijn leven als (thuiswerk)moeder en mamablogger #3 Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.

Vrijdagochtend benoem ik vanaf vandaag tot poetsochtend. Terwijl mijn kinderen op school zijn, maak ik het hele huis schoon. Wanneer ik mijn kinderen ’s middags uit school heb gehaald, eten we broodjes kroket (uit de airfryer).

Een kijkje in mijn leven als (thuiswerk)moeder en mamablogger #3 Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.

Na deze lekkere lunch gaan we knutselen. Ik heb bij de Action kartonnen ladenkastjes en foam klei gehaald. De washi tape heb ik nog van het partijtje van mijn dochter.

Een kijkje in mijn leven als (thuiswerk)moeder en mamablogger #3 Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.

Een paar gezellige uurtjes verder zijn de kastjes klaar.

Een kijkje in mijn leven als (thuiswerk)moeder en mamablogger #3 Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.

Ik maak een heerlijke lasagne en een pastasalade met tomaat, komkommer, zongedroogde tomaat, olijven en salami.

Een kijkje in mijn leven als (thuiswerk)moeder en mamablogger #3 Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.

Na het eten kijken we naar Main Street. Mijn dochter heeft deze voormalige boyband pas ontdekt en ik moet toegeven dat ik de muziek ook best leuk vind.

ZATERDAG

Een kijkje in mijn leven als (thuiswerk)moeder en mamablogger #3 Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.

Een witte verrassing op zaterdagochtend! Het weekend kan eigenlijk niet beter beginnen.

Een kijkje in mijn leven als (thuiswerk)moeder en mamablogger #3 Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.

Mijn zoontje kan niet wachten om naar buiten te gaan. De enige keer dat hij sneeuw heeft gezien, was toen hij een half jaar oud was. Nu maakt hij het pas echt mee.

Een kijkje in mijn leven als (thuiswerk)moeder en mamablogger #3 Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.

Mijn dochter vermaakt zich ook prima in de sneeuw. Wat een fantasie!

Een kijkje in mijn leven als (thuiswerk)moeder en mamablogger #3 Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.

En we pakken natuurlijk de slee erbij.

Een kijkje in mijn leven als (thuiswerk)moeder en mamablogger #3 Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.

Een vriendje van mijn zoontje komt bij ons spelen. De kinderen vermaken zich prima met de houten treinbaan.

Een kijkje in mijn leven als (thuiswerk)moeder en mamablogger #3 Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.

’s Middags genieten we van een gezond tussendoortje. Ik heb een grote bak met banaan, peer en druiven gemaakt.

Een kijkje in mijn leven als (thuiswerk)moeder en mamablogger #3 Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.

’s Avonds ga ik handletteren. Super leuk en vooral ook ontspannend om te doen.

ZONDAG

Een kijkje in mijn leven als (thuiswerk)moeder en mamablogger #3 Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.

Zondagochtend is zelfs nog witter dan zaterdag. Wat een prachtig uitzicht!

Een kijkje in mijn leven als (thuiswerk)moeder en mamablogger #3 Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.

We gaan al vroeg naar buiten. Mijn zoontje bouwt hier een iglo.

Een kijkje in mijn leven als (thuiswerk)moeder en mamablogger #3 Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.

De tweede slee hebben we ook uit de schuur gehaald en in elkaar gezet.  Mijn kinderen sleëen hier achter elkaar aan. We hebben een lekkere, lange wandeling gemaakt, met de kinderen op de slee uiteraard. Van mij mag er veel vaker sneeuw vallen, want wat een heerlijk weekend was het zo!

Hoe was jouw week? En heb jij ook zo van het winterweer genoten afgelopen weekend? Ik lees het graag bij de reacties.

mamablog, lifestyleblog, mamalifestyle, mama lifestyle blog, mamablogger, lifestyleblogger, familyblog, familyblogger, blog voor moeders

MAMA LIFESTYLE BLOG | HOME

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *