Bij de Mannequin Challenge sta je met je met je klasgenootjes of met je teamgenoten van je sportclub minutenlang stil zoals een paspop/mannequin. mamablog, mamablogger
Kind & opvoeding

Heeft jouw kind al meegedaan aan de Mannequin Challenge?

Vanavond kwam in het Jeugdjournaal de Mannequin Challenge voorbij. Een rage die is overgewaaid uit Amerika en die populair is onder met name scholieren en sportclubs. Maar ook sterren wagen zich aan deze trend. De bedoeling van de Mannequin Challenge is dat je met je klasgenootjes of met de teamgenoten van je sportclub minutenlang stil zit of stil staat zoals een paspop en dit vastlegt op video. Uiteraard worden de beelden daarna gedeeld op social media kanalen zoals Facebook en Youtube.

De Mannequin Challenge is een aparte trend, maar wel eentje die leuk is om te zien. Maar hoe ziet deze rage er dan uit? Kijk maar mee:

En hier nog meer leuke video’s van de Mannequin Challenge:

De Mannequin Challenge breidt zich al snel wereldwijd uit. Dus mocht jouw zoon of dochter jou een keer vertellen dat hij/zij op school of op de sportclub heeft meegedaan aan de Mannequin Challenge, dan weet je wat je kind daarmee bedoelt.

Heb jij al gehoord van de Mannequin Challenge? Heeft jouw kind misschien zelfs al meegedaan aan deze uitdaging? Ik lees het graag bij de reacties.

 

mamablog, lifestyleblog, mamalifestyle, mama lifestyle blog, mamablogger, lifestyleblogger, familyblog, familyblogger, blog voor moeders

Bron foto: Freepik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *