Mijn dochter gaat voor het eerst kinderpostzegels verkopen

Mijn dochter gaat voor het eerst Kinderpostzegels verkopen, mama lifestyle blog, mamablogger, moederschap

Vandaag kwam mijn dochter thuis met een brief over Kinderpostzegels. Ze zit nu in groep zeven en gaat voor het eerst Kinderpostzegels verkopen. Een pakket met formulieren krijgt ze morgen, want dan gaat de kinderpostzegelactie landelijk van start en mag mijn dochter beginnen met verkopen, samen met meer dan 160.000 andere kinderen uit groep zeven en acht. Ik heb wel vaker Kinderpostzegels gekocht, maar nu mag ik deze voor het eerst bij mijn dochter kopen. 

Goed doel

Elk jaar is er een goed doel gekoppeld aan de kinderpostzegelactie. Dit jaar gaat de opbrengst naar kinderen in de daklozenopvang. Dat zijn in Nederland meer dan 8.500 kinderen, onvoorstelbaar veel.  Voor de basisvoorzieningen ontvangen opvangcentra subsidie. Het geld dat wordt opgehaald met de kinderpostzegels kan besteed worden aan bijvoorbeeld speelruimte voor kinderen in deze centra.

Vorig jaar werd er meer dan 9 miljoen euro opgehaald met Kinderpostzegels. Hopelijk wordt er dit jaar net zoveel geld opgehaald, want ik gun het de kinderen in de daklozenopvang ontzettend. Met de opbrengst wordt hun leven misschien iets leuker en draaglijker gemaakt. 

Formulier of Kinderpostzegel app

Leerlingen die Kinderpostzegels gaan verkopen kunnen hiervoor de formulieren gebruiken of een online app op hun telefoon. Deze app heet de Kinderpostzegels Missie 2019 app. In de brief die ze van school hebben ontvangen, staat een Special Agent-code waarmee ze een account kunnen aanmaken. Mijn dochter gaat de deuren langs met de papieren formulieren, omdat ze geen internet heeft op haar telefoon.

Kinderpostzegels verkopen

Morgen gaat mijn dochter beginnen met de verkoop. Ik hoop dat ze heel veel pakketten gaat verkopen. Gaat jouw kind morgen ook Kinderpostzegels verkopen? Laat het me weten bij de reacties.

mamalifestyleblog, mamablog , mamablogger, blog voor ondernemende moeders, eigen bedrijf, ZZP, mompreneur

 

 

2 thoughts on “Mijn dochter gaat voor het eerst kinderpostzegels verkopen

  1. Onze dochter loopt ook en wilde heel graag de app ook gebruiken maar ze heeft nog geen telefoon. Ik dacht: vooruit, gebruik die van mij maar dan gaat het verkopen misschien makkelijker….. Nog geen half uur later een huilende dochter weer thuis, niks verkocht en mijn beeldscherm aan gruzelementen! Top!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *