Mama Lifestyle Blog weekoverzicht #1

mama lifestyle blog weekoverzicht, mamalifestyleblog, mamablogger, mamablog

Vandaag deel ik met jou een paar foto’s van afgelopen week. het was een week van heel veel werken, maar er was ook tijd voor ontspanning. Kijk je mee naar het Mama Lifestyle Blog weekoverzicht?

Zondag: sinterklaas- en kerstversiering bij Action

mama lifestyle blog weekoverzicht, mamalifestyleblog, mamablogger, mamablog
mama lifestyle blog weekoverzicht, mamalifestyleblog, mamablogger, mamablog

Zondag gingen we op ziekenbezoek bij familie in het ziekenhuis en doken we daarna even de Action in. Ik was op zoek naar regenlaarzen voor mijn kinderen, maar vond deze niet in de juiste maten. Uiteindelijk slaagden we voor laarzen bij de Bristol. Wat we wel zagen bij de Action was sinterklaas- en kerstversiering. Heerlijk dat die gezellige tijd er over een paar maanden weer aankomt. Helemaal nu ik in mijn nieuwe huis woon, heb ik extra veel zin in de feestdagen. 

Maandag: meer water drinken

mama lifestyle blog weekoverzicht, mamalifestyleblog, mamablogger, mamablog

Ik erger me aan mijn rimpels dus ik ga op zoek naar een oplossing. Dagelijks minimaal 2 liter water drinken en 8 uur slaap per nacht. Ik ga er gelijk mee aan de slag. uiteindelijk houd ik het water drinken alleen maandag vol. De rest van de week vergeet ik weer te drinken en lig ik ’s avonds veel te laat in bed. Herkenbaar?

Dinsdag: zomerkleding opbergen

mama lifestyle blog weekoverzicht, mamalifestyleblog, mamablogger, mamablog

Wat was het koud vanochtend! Op sommige plaatsen is er zelfs voor het eerst nachtvorst geweest. Ik besluit de winterkleding tevoorschijn te halen en de zomerkleding op te bergen. Ik heb nog veel meer kleding dan ik dacht.

Woensdag: poes betrapt

mama lifestyle blog weekoverzicht, mamalifestyleblog, mamablogger, mamablog
mama lifestyle blog weekoverzicht, mamalifestyleblog, mamablogger, mamablog

Allebei mijn poezen (Loeloe de lapjespoes en Liefie de Cyperse poes) hebben een heerlijk plekje opgezocht. Loeloe ligt bij mij op kantoor en Liefie ligt op bed. Liefie is helemaal zelf onder de sprei gekropen.

mama lifestyle blog weekoverzicht, mamalifestyleblog, mamablogger, mamablog
mama lifestyle blog weekoverzicht, mamalifestyleblog, mamablogger, mamablog

Toen ik even van mijn bureau weg was en weer terugliep, betrapte ik Loeloe. Ik had een eierkoek liggen en blijkbaar vindt Loeloe deze erg lekker. Ik besloot de eierkoek weg te gooien in de prullenbak, maar Loeloe besloot dan maar in de prullenbak te duiken.

Donderdag: speelafspraakje

mama lifestyle blog weekoverzicht, mamalifestyleblog, mamablogger, mamablog

Vanmiddag haalden we een vriendje van mijn dochter op bij haar oude school. Zo om de week heeft ze een speelafspraakje met vriendjes of vriendinnetjes van haar oude school zodat ze toch nog een beetje contact met hen kan houden. De vriendjes en vriendinnetjes blijven dan ook gezellig mee eten. Er staat dan altijd friet op het menu, lekker!

Vrijdag: schoonmaken, weekboodschappen & inkopen doen bij Action, Zeeman en Kruidvat

mama lifestyle blog weekoverzicht, mamalifestyleblog, mamablogger, mamablog
mama lifestyle blog weekoverzicht, mamalifestyleblog, mamablogger, mamablog

’s Ochtends werkte ik, ’s middags ging ik aan de schoonmaak en daarna deed ik weekboodschappen en inkopen bij Action, Zeeman en Kruidvat. Ik kocht kleding, make-up, verzorgingsproducten en kantoorspullen. Erg jammer zijn deze kindersokken van Zeeman. Ik kocht een heel pakket en de opdrukken waren niet goed zichtbaar. Bij het uitpakken merkte mijn zoontje op dat de figuurtjes op de sokken roken. Ik probeer mijn kinderen juist op het hart te drukken dat ze later vooral niet moeten gaan roken. Heel erg vreemd dat er zo’n afbeelding op kindersokken staat.

Zaterdag: naar de speeltuin & finale Dance Dance Dance kijken

mama lifestyle blog weekoverzicht, mamalifestyleblog, mamablogger, mamablog
mama lifestyle blog weekoverzicht, mamalifestyleblog, mamablogger, mamablog

Ik dacht dat het vanaf vandaag een stuk minder mooi weer zou worden, maar daar klopte gelukkig helemaal niets van. Het was prachtig weer. In de schaduw was het soms wat aan de frisse kant, maar in de zon was het heerlijk. ’s Middags ging mijn dochter bij haar vriendinnetje spelen en ging ik na het stofzuigen met mijn zoontje naar de speeltuin.

mama lifestyle blog weekoverzicht, mamalifestyleblog, mamablogger, mamablog
mama lifestyle blog weekoverzicht, mamalifestyleblog, mamablogger, mamablog

’s Avonds was alweer de finale van Dance Dance Dance. Mijn kinderen mochten opblijven en met een bakje chips genieten van (bijna) alle optredens. Ze hebben het niet tot het einde gekeken, want dat vond ik iets te laat. Na Dance Dance Dance schakelde ik over naar Ik Vertrek, een heerlijk programma!

Hopelijk wordt het morgen weer mooi weer, want ik wil er graag nog even op uit met mijn kinderen. Fijne zondag! PS: hoe was jouw week?

mamalifestyleblog, mamablog , mamablogger, blog voor ondernemende moeders, eigen bedrijf, ZZP, mompreneur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *