Mama Lifestyle Blog weekoverzicht #2

mamalifestyleblog weekoverzicht 2, mamalifestyleblog, mamablog, mamablogger

Vandaag geef ik je weer in een kijkje in mijn leven. Ook deze week was er weer een hoog speeltuingehalte 🙂 Buitenspelen is gezond voor kinderen en ik vind het ook leuk om mee te gaan met mijn kinderen. Het was ook nog eens prachtig weer. Kijk je mee naar de foto’s?

Zondag: uitgebreid ontbijt, was opvouwen en naar de speeltuin

mamalifestyleblog weekoverzicht 2, mamalifestyleblog, mamablog, mamablogger

Alweer de laatste dag van september. De dag begon met verse croissantjes en een uitgebreid ontbijt. We hadden een heerlijke luierochtend. Ik kon heerlijk uitslapen tot 9 uur. Bijna elke zondag slaap ik tegenwoordig uit, dat kan omdat mijn kinderen steeds groter worden en zich makkelijk een uurtje zelf kunnen vermaken. Heerlijk!

mamalifestyleblog weekoverzicht 2, mamalifestyleblog, mamablog, mamablogger

mamalifestyleblog weekoverzicht 2, mamalifestyleblog, mamablog, mamablogger

Na de zondagochtendroutine van ontbijten en douchen ging ik aan de slag met de was. Er lagen stapels schoon wasgoed die opgevouwen moesten worden. Vooral het bij elkaar zoeken van de sokken vind ik een gruwel. 

mamalifestyleblog weekoverzicht 2, mamalifestyleblog, mamablog, mamablogger

mamalifestyleblog weekoverzicht 2, mamalifestyleblog, mamablog, mamablogger

Gelukkig was er daarna tijd om naar de speeltuin te gaan met mijn zoontje. Mijn dochter was uit spelen bij een vriendinnetje. Echt genieten dit weer. Ik zag op Buienradar dat het volgend weekend (dit weekend als dit artikel online komt) weer mooi nazomerweer wordt. We boffen maar!

Maandag: naar de dierenarts, werken, speelafspraakje & huiswerk 

mamalifestyleblog weekoverzicht 2, mamalifestyleblog, mamablog, mamablogger

Vanochtend ging ik met mijn twee poezen naar de dierenarts. Het was namelijk weer tijd voor de jaarlijkse inentingen. De poezen vonden het echt niet fijn in de auto, dus bij thuiskomst beloonde ik ze met netvoer. Daarna waren ze weer snel relaxed.

mamalifestyleblog weekoverzicht 2, mamalifestyleblog, mamablog, mamablogger

Ik ging aan het werk, maar kwam maar niet in mijn werkritme. Ik kom me maar niet concentreren. Kennelijk was het niet mijn dag. Ondanks dat ik 8 uur had geslapen en lekker uitgerust was. Tussen de middag koos ik voor een lekkere snack uit de oven: een loempia.

mamalifestyleblog weekoverzicht 2, mamalifestyleblog, mamablog, mamablogger

mamalifestyleblog weekoverzicht 2, mamalifestyleblog, mamablog, mamablogger

’s Middags uit school had mijn dochter een vriendinnetje te spelen. Samen met mijn zoontje pakten ze de doos met verkleedkleding uit. Zo had ik ineens een pietje in huis!

mamalifestyleblog weekoverzicht 2, mamalifestyleblog, mamablog, mamablogger

Nadat het vriendinnetje naar huis is, oefen ik topografie met mijn dochter. Binnenkort heeft ze namelijk een toptoets van werelddelen en oceanen.

Dinsdag: werken en zwemles

mamalifestyleblog weekoverzicht 2, mamalifestyleblog, mamablog, mamablogger

Vandaag nam ik één foto en dat was van mijn opgeruimde bureau. Mijn kantoor ziet er nog heel ongezellig uit, maar we moeten de hele benedenverdieping nog renoveren. Totdat het gerenoveerd is, zal het er waarschijnlijk nog zo sfeerloos uit blijven zie. Het kantoor wordt straks twee keer zo groot en dan gaan we ook mooie bureaus kopen en zorgen voor een leuke aankleding van onze werkplek. Vandaag werkte ik lekker door. Na schooltijd ging ik met mijn zoontje naar zwemles.

Woensdag: pijnlijke ogen en frietjes eten

mamalifestyleblog weekoverzicht 2, mamalifestyleblog, mamablog, mamablogger

De afgelopen dagen heb ik veel last van mijn ogen. Mijn ogen prikken, doen pijn en ik zie ineens een stuk slechter. Ik denk dat ik vermoeide ogen heb, omdat ik de hele dag achter een beeldscherm zit. Zodra ik mijn ogen sluit, stopt het prikken gelijk. Heel vervelend.

mamalifestyleblog weekoverzicht 2, mamalifestyleblog, mamablog, mamablogger

Mijn zoontje vraagt of we frietjes gaan eten. Omdat ik zoveel pijn heb aan mijn ogen vind ik het al lang best om niet te hoeven koken. We eten frietjes en mijn kinderen mogen zelfs aan de salontafel eten met de televisie aan. Wat een feest! Normaal gesproken eten we altijd aan de eettafel en met de televisie uit.

mamalifestyleblog weekoverzicht 2, mamalifestyleblog, mamablog, mamablogger

’s Avonds kruip ik – ondanks mijn pijnlijke ogen – nog even achter mijn laptop om een blog te schrijven. Ik had zoveel pijn dat ik mijn make-up er maar vanaf heb gehaald. Mijn mascara was door al dat wrijven en tranen toch uitgesmeerd.

Donderdag: werken en naar de speeltuin

mamalifestyleblog weekoverzicht 2, mamalifestyleblog, mamablog, mamablogger

mamalifestyleblog weekoverzicht 2, mamalifestyleblog, mamablog, mamablogger

Vandaag werk ik tot de school uit gaat. Daarna ga ik met mijn kinderen naar hun oude school. Mijn dochter gaat spelen met haar BFF van haar vorige klas en het beste vriendje van mijn zoontje van zijn oude school gaat met ons mee naar de speeltuin. De jassen kunnen uit, want het is echt lekker weer.

Vrijdag: werken, speelafspraakjes en naar de speeltuin

mamalifestyleblog weekoverzicht 2, mamalifestyleblog, mamablog, mamablogger

Een productieve dag! Ik werk de hele dag en aan het eind van de middag is mijn mailbox een heel stuk leger. ’s Middags hebben mijn dochter en zoon een vriendinnetje en vriendje te spelen. Na de lunch spelen ze eerst binnen en daarna buiten. Mijn zoontje speelt met zijn vriendje in het bosje tegenover ons huis, hij noemt het hun hut. Ze graven er, spelen er met autootjes. Later komt mijn dochter erbij om in de bomen te klimmen.

mamalifestyleblog weekoverzicht 2, mamalifestyleblog, mamablog, mamablogger

mamalifestyleblog weekoverzicht 2, mamalifestyleblog, mamablog, mamablogger

Aan het eind van de middag ben ik klaar met werken en ga ik met mijn kinderen naar de speeltuin. Mijn dochter gaat lekker skeeleren.

Mijn week bestond vooral uit werken en naar de speeltuin gaan. Hoe was jouw week?

mamalifestyleblog, mamablog , mamablogger, blog voor ondernemende moeders, eigen bedrijf, ZZP, mompreneur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *