Mama update week 23

mama update week 23, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog, lifestyle blog, lifestyleblogger, mamalifestyle

Vanaf nu heb ik mijn photodiary omgedoopt tot mama update. Dit omdat ik soms dagen heb dat ik alleen maar aan het werk ben en daardoor helemaal geen foto’s maak. Een photodiary verdient per dag één of meerdere foto’s en dat lukt mij niet altijd en anders verdient het de naam photodiary niet. Vandaar nu de naam mama update in plaats van photodiary. Ik zal uiteraard foto’s plaatsen, soms zal de mama update bomvol foto’s zitten en soms zal het meer een kletsartikel zijn.

De photodiary plaatste ik voorheen altijd op zaterdag, maar in het vervolg komt de mama update op maandag online. Dit omdat de update soms lastig in te plannen is vanwege onze weekendjes weg. Tot zover de huishoudelijke mededelingen 🙂 Op naar de mama update van de afgelopen week. Wat spookte ik allemaal uit?

ZATERDAG: VERJAARDAG/FAMILIEDAG

mama update week 23, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog, lifestyle blog, lifestyleblogger, mamalifestyle
Mookerheide

Zaterdag vierden we de verjaardag van ons neefje. We gingen tussen de middag met de familie uit eten en wandelden daarna heerlijk op de Mookerheide. Daar zagen we niet alleen dit prachtige monument, maar ook de Duitse heuvels. Na afloop van onze familiedag gingen we weer met ons gezin naar de camping.

ZONDAG: BLOGGEN, ME-TIME & HENSCHOTERMEER

mama update week 23, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog, lifestyle blog, lifestyleblogger, mamalifestyle
DVD Spokenjagers

’s Morgens keken we in ons caravanbed de DVD Spokenjagers die ik heb gekregen. Heerlijk knus met zijn drietjes, want mijn vriend moest helaas werken. Een eigen bedrijf gaat ook in het weekend en op feestdagen door helaas…

mama update week 23, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog, lifestyle blog, lifestyleblogger, mamalifestyle
Bloggen

Omringd door bellenblaas en knuffels schreef ik een aantal artikelen. Ik had ineens heel veel inspiratie en zin om te schrijven, dus ik pakte mijn pen en schrift erbij. Het is natuurlijk zonde om mijn inspiratie en ideeën verloren te laten gaan.

mama update week 23, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog, lifestyle blog, lifestyleblogger, mamalifestyle
Me-time

’s Middags genoot ik van het zonnetje en van een heerlijk tijdschrift. Even me-time, ook heel belangrijk! Mijn kinderen vermaakten zich ondertussen met twee vriendinnetjes, dus ik had echt even tijd voor mezelf.

mama update week 23, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog, lifestyle blog, lifestyleblogger, mamalifestyle
Henschotermeer

Na het avondeten gingen we nog even een uurtje naar het Henschotermeer. Wat was het er lekker rustig en wat is het er toch paradijselijk!

MAANDAG: LAATSTE DAG CAMPING & NAAR DE SPEELTUIN

mama update week 23, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog, lifestyle blog, lifestyleblogger, mamalifestyle
Broodjes uit de airfryer

Tweede Pinksterdag was helaas onze laatste vrije dag en alweer de laatste dag op de camping. ’s Ochtends sliepen we weer uit en ontbeten we met ovenbroodjes uit de airfryer. Echt super dat je daar ook broodjes in kunt bakken!

mama update week 23, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog, lifestyle blog, lifestyleblogger, mamalifestyle
Speeltuin De Pyramide van Austerlitz

Daarna ruimde ik de caravan op en maakte deze schoon. ’s Middags gingen we weg en genoten we nog van een dik uur spelen bij de speeltuin van de Pyramide van Austerlitz. De volgende keer willen we de Pyramide graag bezoeken.

Bij thuiskomst was het weer opruimen, eten en wassen draaien.

DINSDAG: WERKEN, ZWEMLES & NAAR DE ACTION

mama update week 23, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog, lifestyle blog, lifestyleblogger, mamalifestyle
Action

Vandaag stond weer in het teken van werken en zwemles. Na zwemles dook ik met mijn kinderen nog even de Action in voor schoolspullen/kantoorbenodigdheden. Wat ik allemaal heb gekocht kun je zien in deze shoplog.

WOENSDAG: LEZEN, COACHING SESSIE & NAAR VERJAARDAG

Vanochtend ging ik weer lezen met mijn leesclubje van groep 4. Helaas kregen we op vijf bladzijden na het boek niet uit, volgende week wel! Na mijn leeskwartiertje dook ik in de auto op weg naar het tweede gesprek met mijn coach. Binnenkort schrijf ik hier meer over.

’s Middags had mijn zoontje een partijtje en ging ik met mijn dochter naar een verjaardag van een dochter van een vriendin van mij. Het was super gezellig, maar ik heb helaas geen foto’s gemaakt…

DONDERDAG: WERKEN & BLOGGEN

Vandaag was weer een werkdag. De hele dag ben ik bezig geweest met het plaatsen van nieuwe projecten op onze zakelijke site, zo leuk om te doen! ’s Avonds duik ik weer achter mijn laptop, ditmaal om te bloggen.

VRIJDAG: MONDHYGIËNIST, SPEELAFSPRAAKJE, BLOGGEN & NIEUWE LAYOUT

Het is alweer vrijdag. ’s Ochtends had ik helaas een afspraak bij de mondhygiëniste en daar had ik zo geen zin in. Daarna schreef ik alvast een heel informatief artikel voor dinsdag. De informatieve blogs vind ik echt het leukst om te schrijven. Ik vind het heerlijk om mezelf in een onderwerp te verdiepen en om alles uit te pluizen.

mama update week 23, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog, lifestyle blog, lifestyleblogger, mamalifestyle
Ravage na lunch

’s Middags uit school ging er een vriendinnetje van mijn dochter mee. Mijn zoontje had ook een speelafspraakje gemaakt, maar dat liep fout. Het jongetje stond al naast ons op het schoolplein, maar we zagen zijn moeder niet. Toen bleek dat hij naar de BSO moest, dus het speelafspraakje ging niet door. Na de lunch blijft er dan een behoorlijke ravage over op de eettafel….

mama update week 23, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog, lifestyle blog, lifestyleblogger, mamalifestyle
Mijn oude layout
mama update week 23, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog, lifestyle blog, lifestyleblogger, mamalifestyle
Mijn nieuwe layout

’s Middags ging ik weer verder met bloggen en daarna besloot ik mijn layout weer om te gooien. Op zich was ik heel tevreden met mijn vorige layout, die ik nog niet eens zo heel lang had. Maar ik ergerde me eraan dat op mijn mobiel de tekst heel smal werd weergegeven en dat titels niet aansluitend werden weergegeven. De layout was wel schaalbaar, maar dan nog bleven de titels en kopjes een lelijk gezicht. Ik besloot toch maar terug te gaan naar een layout die ik eerder heb gehad, met sidebar. Ik maakte ook een nieuwe header voor Mama Lifestyle Blog. Ik ben erg benieuwd wat je ervan vindt!

mama update week 23, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog, lifestyle blog, lifestyleblogger, mamalifestyle
Nieuwe header van Mama Lifestyle Blog

In de avond zette ik nog even de puntjes op de i, alhoewel ik nog steeds wat aanpassingen moet doen en ik maakte een begin met deze mama update.

ZATERDAG: BOODSCHAPPEN DOEN & NAAR DE SPEELTUIN

’s Ochtends schreef ik een blog voor volgende week en daarna deden we weekboodschappen. ’s Middags gingen we met een vriendje van mijn zoon (en zijn gezin) naar de speeltuin. Wat was het heerlijk weer en wat speelden de kinderen fijn samen.

Omdat we pas rond 17.30 uur weg gingen bij de speeltuin, aten we een lekker makkelijke maaltijd: pizza met salade.

ZONDAG: LUIEREN, LUIEREN EN NOG EENS LUIEREN & NAAR DE SPEELTUIN

Zondag sliep ik uit tot maar liefst 9.30 uur. Een record! Waarschijnlijk was ik extra slaperig door medicatie tegen hooikoorts. De rest van de dag zat ik lekker te luieren, las ik wat, draaide ik drie wassen en in de middag ging ik met mijn kinderen naar de speeltuin. Mijn zoontje had zijn beste vriendje om mee te spelen, want hij ging ook mee met zijn moeder en mijn dochter had ook een vriendinnetje om mee te spelen.

Op naar een nieuwe week!

 

Hoe was jouw week? Laat het me weten bij de reacties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *