mama update week 24, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog, lifestyle blog, lifestyleblogger, mamalifestyle
Mama & lifestyle

Mama update week 24

Vandaag geef ik jou weer een kijkje in mijn leven als moeder, ondernemer en mamablogger. Ik praat je gezellig bij over wat ik afgelopen week heb gedaan. Kijk/lees je mee?

mama update week 24, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog, lifestyle blog, lifestyleblogger, mamalifestyle

MAANDAG: WERKEN, TUTORIAL SLIJM MAKEN KIJKEN & HTML CURSUS

mama update week 24, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog, lifestyle blog, lifestyleblogger, mamalifestyle
Tutorial slijm maken

De hele dag heb ik heerlijk gewerkt, vanuit kantoor. Na het avondeten kijk ik samen met mijn kinderen naar een filmpje op YouTube over hoe je slijm maakt. Echt een hot topic bij mijn dochter in de klas (groep 4). Het slijm ziet er niet echt smakelijk uit. Het meisje die het filmpje heeft gemaakt (Bibi) heeft maar liefst 120.000 volgers. Ongelooflijk! Ik moet zeggen dat ze het ook wel heel erg goed doet, een talent!

Nadat ik mijn zoontje ’s avonds naar bed heb gebracht, start ik met een online cursus HTML. Ik weet al wat van van HTML, maar ik vind het leuk om me er wat meer in te verdiepen.

mama update week 24, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog, lifestyle blog, lifestyleblogger, mamalifestyle
Mijn dochter kan prachtig tekenen
mama update week 24, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog, lifestyle blog, lifestyleblogger, mamalifestyle
Boek over trucjes die je kan doen met de fidget spinner

Ondertussen is mijn dochter aan het tekenen en in het fidget spinning boek aan het lezen. Dit boek heb ik gekregen en ik schrijf hier nog een review over.

DINSDAG: WERKEN & KIJKLES BIJ ZWEMLES

mama update week 24, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog, lifestyle blog, lifestyleblogger, mamalifestyle
De kinderen leren onder water te zwemmen

Mijn kinderen hebben vandaag sportdag en aan het einde van de middag gaan we naar zwemles. Vandaag mag ik bij mijn zoontje gluren, want het is kijkles. Wat een waterratje is het toch! Wat wel jammer is, is dat de prachtige schmink die tijdens sportdag op zijn gezicht is aangebracht, weggespoeld wordt door het water.

WOENSDAG: NAAR HET STRAND

mama update week 24, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog, lifestyle blog, lifestyleblogger, mamalifestyle
Lekker verkoeling zoeken bij het water
mama update week 24, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog, lifestyle blog, lifestyleblogger, mamalifestyle
Wat een schattige babyeendjes!
mama update week 24, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog, lifestyle blog, lifestyleblogger, mamalifestyle
Lekker met zand spelen
mama update week 24, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog, lifestyle blog, lifestyleblogger, mamalifestyle
Even in de schaduw spelen op de klimrekken

Vandaag is het heerlijk weer, niet te warm en niet te koud. Precies goed! We gaan ’s middags naar een strandje op een paar minuten van ons huis en hebben daar afgesproken met een vriendje van mijn zoontje en een vriendinnetje van mijn dochter. De kinderen vermaken zich prima en ik klets gezellig bij met de moeder van het vriendje.

DONDERDAG: JARIG, WERKEN, CADEAUTJES & TAART

Vandaag ben ik jarig, maar eerlijk gezegd vind ik er niets aan. Als kind zijnde vond ik mijn verjaardag wel heel leuk en speciaal, maar sinds ik volwassen ben, sla ik deze dag liever over. Ik ben dus vandaag dan ook gewoon lekker aan het werk. De dag begint trouwens wel gezellig, want ik heb vandaag bibliotheekdienst op school en het is een komen en gaan van kinderen. Ik houd wel van zoveel aanloop!

mama update week 24, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog, lifestyle blog, lifestyleblogger, mamalifestyle
Tekening van mijn dochter
mama update week 24, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog, lifestyle blog, lifestyleblogger, mamalifestyle
Dior van mijn vriend

Ik ben op mijn verjaardag nog best in de watten gelegd. Mijn dochter heeft speciaal voor mij deze tekening gemaakt. Lief hè? Van mijn vriend kreeg ik een heerlijke parfum en body oil van Dior.

mama update week 24, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog, lifestyle blog, lifestyleblogger, mamalifestyle
Met mijn kinderen taartje eten bij de HEMA

Aan het eind van de schooldag ging ik met mijn kinderen een taartje eten bij de HEMA om mijn verjaardag toch een klein beetje te vieren.

 

VRIJDAG: PLAKBOEKEN, BSO REGELEN & OP VADERDAGVISITE

De dag begint met het bijwerken van de plakboeken van de kleuters. Gelukkig hebben we dit keer niet zoveel knutselwerken om in te plakken. De vorige keer hadden we een keer overgeslagen dus toen hadden we dubbel zoveel werk. Vandaag regel ik ook de BSO voor mijn kinderen. Ik heb een aanbieding gekregen voor twee dagen in de week en daar wilde ik graag nog even over nadenken. Vandaag hak ik de knoop door. Mijn kinderen gaan nu in de laatste week van het schooljaar voor het eerst twee middagen naar de BSO, daarna in de schoolvakantie twee hele dagen per week en na de zomervakantie weer twee middagen per week. Het zal voor iedereen even wennen zijn, niet alleen voor de kinderen maar ook voor mij. Ik krijg extra tijd en kan in de zomervakantie op die twee hele dagen rustig werken in plaats van in het bijzijn van mijn kinderen, maar het halen zal ook even wennen zijn, omdat mijn kinderen straks op twee verschillende locaties opgevangen worden.

Vanmiddag gaan we alvast op vaderdagvisite, dan kunnen we zondag iets anders doen. Ik heb voor mijn vader een mooie hortensia gekocht voor in de tuin.

ZATERDAG: SCHOONMAKEN, WEEKBOODSCHAPPEN & DISCOFEEST DOCHTER

mama update week 24, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog, lifestyle blog, lifestyleblogger, mamalifestyle
Onaangename verrassing: gat in de muur

Een heel groot deel van de dag ben ik bezig met schoonmaken. Omdat we een paar weekenden achter elkaar naar de camping zijn geweest, heb ik een achterstand in het huishouden. Vandaag is het dus echt de hoogste tijd om orde op zaken te stellen. Terwijl ik aan het schoonmaken ben, hebben mijn kinderen bijna het huis afgebroken. Er zat een heel klein gaatje in de muur en deze hebben ze uitgehold tot een krater. Ik heb weer wat te doen dus…..

mama update week 24, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog, lifestyle blog, lifestyleblogger, mamalifestyle
Makkelijke maaltijd

Aan het einde van de middag doe ik samen met mijn kinderen de weekboodschappen. We zijn om 17.15 uur thuis van de weekboodschappen en daarom kies ik voor een makkelijke, maar gezonde maaktijd: krieltjes, salade en lekkerbekje van Iglo uit de oven.

mama update week 24, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog, lifestyle blog, lifestyleblogger, mamalifestyle
Feestje!!!

Om 18.50 uur breng ik mijn dochter naar school. Twee klasgenootjes geven namelijk voor de hele klas een discofeestje op school. De moeder van één van de meisjes is namelijk juf, altijd handig! Om 21.00 uur haalt mijn vriend onze dochter weer op. Ze heeft een super leuke avond gehad.

ZONDAG: VADERDAG, NAAR DE PANNENKOEKENBOERDERIJ & OP HUIZENJACHT

De dag begint met cadeautjes voor mijn vriend, want het is vandaag vaderdag. Mijn zoontje geeft een foto van zichzelf met een snor: papa, met jou zit het wel snor en mijn dochter heeft een muismat gemaakt met een heel lieve tekst: papa, je bent de allerbeste kok. Mijn vriend krijgt ook nog een schort en hittebestendige handschoenen voor de barbecue.

In de middag gaan we naar een pannenkoekenboerderij waar we heerlijk op het terras een pannenkoek eten en wat drinken. Daarna rijden we een rondje in de regio om te kijken welke leuke huizen er te koop staan. Ik vind dat altijd super leuk om te doen.

Hoe was jouw week? Laat het me weten bij de reacties.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *