mama update week 25, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog, lifestyle blog, lifestyleblogger, mamalifestyle
Mama & lifestyle

Mama update week 25

Vandaag geef ik jou weer een kijkje in mijn leven als moeder, ondernemer en mamablogger. Ik praat je gezellig bij over wat ik afgelopen week heb gedaan. Kijk/lees je mee?

mama update week 25, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog, lifestyle blog, lifestyleblogger, mamalifestyle

MAANDAG: WERKEN & OP ZOEK NAAR JUFFENDAGCADEAU

mama update week 25, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog, lifestyle blog, lifestyleblogger, mamalifestyle

De week begint weer tropisch. De hele dag houd ik ramen en deuren dicht totdat het ’s avonds iets afkoelt. Met deze warmte niet zo leuk voor mijn kinderen, maar ik moet vandaag op jacht voor juffencadeautjes. Woensdag vieren we namelijk juffendag en daar horen natuurlijk cadeautjes bij. Met alle ouders hebben we geld ingezameld en vandaag ga ik de stad in om inspiratie op te doen. In dit artikel zie je alle leuke juffencadeautjes die ik heb gezien. Wel sneu, want wanneer we de tweede winkel binnen lopen, wordt mijn zoontje ineens ziek. Hij moet spugen. Gelukkig heb ik een plastic tas bij me. Ik denk dat hij bevangen is door de hitte.

Halverwege maken we een pitstop bij de MacDonalds. Daar eten we een ijsje en mogen mijn kinderen even spelen in de speelhoek.

mama update week 25, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog, lifestyle blog, lifestyleblogger, mamalifestyle

mama update week 25, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog, lifestyle blog, lifestyleblogger, mamalifestyle

We duiken nog snel een kledingwinkel in en ik pas een paar jurken. Ik twijfel nog, dus ik laat de jurken toch hangen…

mama update week 25, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog, lifestyle blog, lifestyleblogger, mamalifestyle

We zijn pas om 17.30 uur thuis en omdat we al laat zijn, maak ik een snelle pasta met spinazie en champignons. Ben je benieuwd naar het recept? Je vindt het hier.

DINSDAG: WERKEN, ZWEMLES & NAAR ZEEMAN

Net als gisteren werk ik ook vandaag vanuit huis. Met deze zomerhitte lig ik echt niet voor middernacht in bed. Gisteren ging ik zelfs pas om 2.00 uur naar bed. Ik vind het niet verantwoord om dan nog de lange autorit naar kantoor te maken.

mama update week 25, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog, lifestyle blog, lifestyleblogger, mamalifestyle

De poezen hebben ook last van de hitte. Hier ligt Liefie voor pampus.

mama update week 25, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog, lifestyle blog, lifestyleblogger, mamalifestyle

Na zwemles duik ik met mijn kinderen even de Zeeman in voor wat singletjes en t-shirts en ik koop er twee dozen met bouwblokken waar mijn kinderen thuis heerlijk mee spelen.

WOENSDAG: JUFFENDAG, SHOPPEN & PARTIJTJE DOCHTER

mama update week 25, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog, lifestyle blog, lifestyleblogger, mamalifestyle

Eindelijk is het juffendag! Ik was samen met de andere klassenmoeder van groep 1-2 al een tijdje bezig met de organisatie. We boekten een speeltuin om de hoek van de school, gingen op pad voor juffencadeautjes en we hoopten natuurlijk op mooi weer.

mama update week 25, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog, lifestyle blog, lifestyleblogger, mamalifestyle

Mooi weer is het zeker, het is zelfs zo warm dat het peuterbadje van de speeltuin gevuld is met water. Alle kinderen mochten hun zwembroek/badpak meenemen en wat hebben de kinderen een pret.

mama update week 25, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog, lifestyle blog, lifestyleblogger, mamalifestyle

Voordat we naar de speeltuin gaan, geven we de juffen hun cadeaus. We geven de juffen een Dopper waterfles, beautypakket en juffenthee. En we hebben ook nog een juffenmok en meestermok van Blond Amsterdam gevuld met snoep voor de twee stagiaires.

mama update week 25, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog, lifestyle blog, lifestyleblogger, mamalifestyle

Na een super geslaagde juffendag neem ik nog een kiekje van de hele klas. Na de schoolvakantie verandert de samenstelling, want heel veel kinderen gaan naar groep drie en sommige kinderen gaan naar groep 2 in een groep 2-3 combinatie. Dit is waarschijnlijk de laatste foto van de klas.

Vanmiddag ben ik alleen met mijn zoontje, want mijn dochter is uitgenodigd voor een partijtje. Mijn zoontje is volgende week ook uitgenodigd voor een partijtje, dus we gaan alvast op zoek naar een cadeautje voor zijn vriendje.

mama update week 25, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog, lifestyle blog, lifestyleblogger, mamalifestyle

Daarna eten we een ijsje…

mama update week 25, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog, lifestyle blog, lifestyleblogger, mamalifestyle

en pas ik nog wat kleding. Ik heb zwaar tekort aan leuke zomerjurkjes en vandaag koop ik er drie plus nog een t-shirt.

mama update week 25, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog, lifestyle blog, lifestyleblogger, mamalifestyle

mama update week 25, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog, lifestyle blog, lifestyleblogger, mamalifestyle

Mijn dochter heeft een super leuk partijtje gehad: een beautypartijtje bij een kapsalon. Haar haren zijn mooi in een invlecht en knot, ze heeft make-up op en haar nagels zijn gelakt. Ze mocht zelf ook oefenen op een kaphoofd.

DONDERDAG: WERKEN & WENNEN BIJ DE BSO

Vandaag houd ik weer alle deuren en ramen dicht, want het is nog steeds tropisch warm. Ik vind het eigenlijk maar niets, ik word er zo loom van en ik ga ’s avonds pas heel laat naar bed omdat het dan een beetje afkoelt. Ik werk lekker vanuit huis en om 15.15 uur haal ik alleen mijn dochter uit school. Mijn zoontje gaat namelijk wennen bij de BSO. Alles hierover lees je morgen op mijn blog. Mijn zoontje vermaakt zich prima bij de BSO en aansluitend heb ik daar nog een intakegesprek.

mama update week 25, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog, lifestyle blog, lifestyleblogger, mamalifestyle

Poes Loeloe weet ook niet waar ze het zoeken moet met de hitte. Ze kruipt in een la met kleding die precies voor een open deur staat.

In de avond is het eindelijk heel wat koeler, omdat het flink heeft geregend en geonweerd. Heerlijk! Ik heb zowaar zin om mijn computer aan te zetten en tik een blog.

VRIJDAG: SCHOONMAKEN, SAMEN KOKEN & SPELLETJE SPELEN

mama update week 25, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog, lifestyle blog, lifestyleblogger, mamalifestylemama update week 25, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog, lifestyle blog, lifestyleblogger, mamalifestyle

Vrijdagmiddag maak ik het huis schoon. We hebben de planten buiten gezet en mijn zoontje geeft de planten water en besproeit ze en hij doet een was in de wasmachine.

mama update week 25, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog, lifestyle blog, lifestyleblogger, mamalifestyle

Mijn dochter snijdt courgette voor de soep die we vanavond eten.

mama update week 25, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog, lifestyle blog, lifestyleblogger, mamalifestyle

Ik speel ook nog een spelletje Triominos met mijn zoontje. Mijn dochter oefent ondertussen de digitale klok op de laptop.

mama update week 25, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog, lifestyle blog, lifestyleblogger, mamalifestyle

En dit is de courgettesoep die ik samen met mijn dochter heb gemaakt. Hij smaakt heerlijk!

ZATERDAG: WEEKBOODSCHAPPEN & WEGGEREGEND OP DE CAMPING

mama update week 25, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog, lifestyle blog, lifestyleblogger, mamalifestyle

In de ochtend doe ik weekboodschappen en daarna gaan we naar de camping. We eten een koekje en gaan daarna nog even de stad in, even oriënteren voor een verjaardagscadeautje voor mijn zoontje.

Helaas gaan we na een uur toch maar weer terug naar huis, want het regent aan één stuk door en het ziet er niet naar uit dat het vandaag nog droog wordt. Dit heeft Buienradar niet goed weergegeven in het overzicht. Gelukkig is de camping maar een half uur rijden.

 

ZONDAG: LEZEN & HANDLETTEREN

mama update week 25, Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog, lifestyle blog, lifestyleblogger, mamalifestyle

Vandaag doe ik vooral rustig aan. Ik lees tijdschriften en sla aan het handletteren. Mijn dochter doet ook gezellig mee met handletteren. In de avond maak ik deze mama update.

Hoe was jouw week? Laat het me weten bij de reacties.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *