Mijn twee grootste blunders die niemand overtreft…

mamablog, lifestyleblog, mijn twee grootste blunders

Vandaag ga ik volledig met de billen bloot. Heb ik getwijfeld of ik mijn twee grootste blunders ooit met jou zou delen? Niemand is trots op de flaters die hij/zij maakt en ook ik kan er nog steeds van door de grond zakken. Maar ik heb er schijt aan, dus ik deel ze lekker toch met je. Hier op mijn blog!

Door de stront zakken

Door de grond zakken en schijt brengt me direct al op mijn eerste mega blunder. Werkelijk níemand gaat deze overtreffen, dat weet ik echt zeker. Want wie is er ooit in een mestput gevallen? Ik dus! Ik ben letterlijk door de stront gezakt.

Als pubermeisje logeerde ik met een groep vriendinnen bij een andere vriendin die op een boerderij woonde. Hartstikke leuk en vooral lollig. En wat is er nu gaver dan in een melige bui verstoppertje doen op de boerderij? Niets, dus we gingen ervoor. Ook ik. Ik rende vol overgave over het erf, nam een grote sprong en voor ik het wist belandde ik in een mestput.

Walgelijk gewoon. Ik weet niet eens meer of ik bij die vriendin heb gedoucht of zo nog kilometers naar huis ben gefietst. Ik kan me wel ontzettend goed herinneren dat zelfs na 4 uitgebreide douche- en badderbeurten de geur nog steeds niet te harden was. Die ondraaglijke strontgeur bleef aan mijn huid kleven. Gelukkig ruik ik inmiddels een stuk frisser.

Broeierig warm, was het maar kouder..

Fris kreeg ik het helaas niet tijdens mijn volgende blunder, want het gebeurde hartje zomer en de temperatuur was behoorlijk aangenaam, zelfs een beetje broeierig warm. Met een beetje kou had ik deze worst blooper ever toch echt eerder opgemerkt. Maar nu kwam ik er pas uren later achter. Of eigenlijk niet eens ik, maar mijn vader. Nog erger zelfs. Ben je al benieuwd?

Samen met een vriendin was ik naar de Ikea gegaan om een kastje voor haar te kopen. Eenmaal bij haar thuis hielp ik haar om het kastje in elkaar te zetten. So far so good zal je denken, maar daar ging het waarschijnlijk helemaal mis. Maar ik had nog niets in de gaten.

Na een gezellig praatje en een kopje thee ging ik naar de supermarkt. Boodschappen moeten natuurlijk ook gehaald worden, anders komen we de week niet door. Dus daar liep ik totaal onwetend met mijn karretje heel cool en nonchalant door de supermarkt. Was ik zo blind dat ik niet zag dat mensen raar naar me keken, me aanstaarden of had werkelijk niemand dan ook maar iets door? Dat laatste lijkt me zeer onwaarschijnlijk.

In mijn blote billen

Nadat ik de boodschappen had ingeladen in mijn auto, karde ik door naar mijn ouders. Daar aangekomen vertelde mijn vader direct werkelijk een shocking nieuwtje: die dag droeg ik een witte linnen broek en – je voelt hem al aankomen – die broek was precies bij mijn bilnaad gescheurd. En uiteraard droeg ik er ook nog eens een string onder. Wat een ramp! Daar stond ik dan met mijn blote billen! En wat had ik voor … gelopen de afgelopen paar uur! Ik vermoed dat mijn broek al was gescheurd bij het in elkaar zetten van het kastje, wat ik zo handig op mijn hurken deed. Door de spanning is mijn broek waarschijnlijk gescheurd.

Durf jij jouw blooper te delen?

Mijn twee grootste blunders heb ik gelukkig nooit meer overtroffen. Alhoewel, zeg nooit nooit, want ik heb nog een heel leven voor me. Heb jij een blooper die toch nog een tikkeltje erger is? Vallen mijn twee blunders echt helemaal in het niet bij die van jou? Of heb jij een andere grote blunder waar je je nog steeds voor schaamt? Ik zou het heel stoer vinden als jij jouw blunder hier durft te delen! Als jij het aandurft, lees ik het graag bij de reacties!

mama lifestyle blog voor mama's (to be), als mamablogger schrijf ik herkenbare verhalen voor elke moeder: werkende mama's, mama's met een eigen bedrijf/ondernemende mama's, thuiswerkmoeders, thuisblijfmoeders, aanstaande moeders, en bloggende mama's

Foto: Pixabay

 

2 thoughts on “Mijn twee grootste blunders die niemand overtreft…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *