6 Moederdag cadeau tips: betaalbare cadeaus die elke mama leuk vindt

6 moederdag cadeau tips, mama lifestyle blog, moeder

Op 12 mei is het Moederdag, een dag die wij nooit uitgebreid vieren. Meestal krijg ik een bos bloemen (gekocht door mijn vriend) en leuke knutselwerkjes van mijn kinderen en daar blijft het bij. Ik vind dat helemaal prima, want eigenlijk heb ik meer dan genoeg spullen en ben ik juist bezig met een opruim challenge. Toch zijn er natuurlijk cadeaus waarmee je mij blij kunt maken. En niet alleen mij, maar ik denk elke moeder. Hier komen mijn zes Moederdag cadeau tips / cadeaus die op mijn verlanglijstje voor Moederdag staan:

Moederdag cadeau tip #1: boeken

Ik ben gek op lezen. Tot voor kort nam ik er nooit de tijd voor, maar nu ga ik er echt voor zitten. Ik lees niet alleen graag romans en thrillers, maar ben vooral gek op leerzame boeken over bijvoorbeeld SEO en ondernemen. 

Moederdag cadeau tip #2: parfum

Voor mezelf zal ik niet zo snel parfum kopen. Meestal krijg ik parfum voor mijn verjaardag en daar doe ik dan minimaal een jaar mee. Een parfum voor erbij vind ik zeker niet erg om te krijgen op moederdag.

Moederdag cadeau tip #3: uitje met mijn gezin

Omdat ik aan het ontspullen ben, heb ik dus niet zoveel cadeaus op mijn wishlist staan. Een bijzonder alternatief voor een cadeau in de vorm van een product is een cadeau in de vorm van een beleving. Ik zou het onzettend leuk vinden als mijn vriend en kinderen mij een dagje mee op sleeptouw nemen en we gezellig samen een dagje uit gaan. Eigenlijk is een uitje samen met mijn gezin natuurlijk veel waardevoller dan een product. Een uitstapje hoeft niet eens duur te zijn, met een bos- of strandwandeling ben ik al ontzettend blij.

Moederdag cadeau tip #4: bon voor schoonheidssalon

Het is echt een eeuwigheid geleden dat ik voor het laatst een bezoek bracht aan de schoonheidssalon. Ik denk dat dat minimaal 15 jaar geleden is. Toch vond ik een bezoekje aan de schoonheidsspecialist altijd wel heel fijn en vooral heel ontspannend. Geen idee waarom ik eigenlijk met de behandelingen gestopt ben. Het zal vast door de drukte en het voorop stellen van andere prioriteiten te maken hebben. Kortom: een behandeling bij de schoonheidssalon lijkt me wel weer wat.

Moederdag cadeau tip #5: een dag geen huishoudelijke taken

Wat me ook een te gek Moederdagcadeau lijkt, is een dag niets hoeven doen in het huishouden. Me gewoon niet bezig hoeven houden met de was, koken, opruimen, noem maar op. Het mooiste is: dit cadeau kost niets 🙂

Moederdag cadeau tip #6: de tv een hele dag voor mezelf

Eigenlijk is dit cadeau een mooie combi met het vorige cadeau: een dag geen huishoudelijke taken. De hele dag de tv voor mezelf en dan het liefst op een heel regenachtige dag. Normaal gesproken kijk ik bijna geen tv. Overdag kijken mijn kinderen soms tv en ’s avonds deel ik de tv met mijn vriend. Maar wat lijkt het me een keer heerlijk om zelf te bepalen welke programma’s en films ik kijk. Mijn vriend en ik kiezen altijd voor thrillers, maar wat lijkt het me een keertje lekker om gewoon een typische “vrouwen/jankfilm” te kijken. 

Dit zijn wel zo’n beetje de cadeautjes waarmee mijn kinderen (en mijn vriend) mij blij kunnen maken met moederdag. Nu maar hopen dat ze deze blog lezen. 

Welke cadeautjes vind jij leuk om te krijgen op moederdag?

mamalifestyleblog, mamablog , mamablogger, blog voor ondernemende moeders, eigen bedrijf, ZZP, mompreneur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *