Moedermelk sieraad: unieke moedermelk juwelen van SoLilly

Moedermelk sieraad: unieke moedermelk juwelen van SoLilly, mamalifestyleblog, mamablog, mamablogger

Eén van de meest bijzondere dingen die mij van de babytijd van mijn kinderen is bijgebleven, is toch wel de borstvoedingsperiode. Wat ontzettend speciaal om je kindje zelf te kunnen voeden en te zien groeien door jouw moedermelk. Toen ik mijn dochter voor het laatst voedde, maakte ik nog een foto van het laatste voedingsmoment als herinnering aan deze bijzondere periode. Tegenwoordig kun je ook kiezen voor een unieke herinnering aan jouw borstvoedingsperiode. Eentje die je altijd bij je kunt dragen en later eventueel aan je kindje kan geven, namelijk een moedermelk sieraad. Het woord zegt het al: je kunt een sieraad laten maken van jouw moedermelk. Voor een uniek moedermelk juweel kun je terecht bij Nikita Boelens van SoLilly. 

Wanneer je een moedermelk sieraad bestelt bij SoLilly, krijg je een spuitje toegestuurd waarmee je moedermelk opzuigt. Het spuitje sluit je af met een dopje en stuur je op naar SoLilly. Vervolgens krijg je binnen vijf weken een prachtig moedermelk juweel. Nikita zorgt er met haar geheime recept voor dat de moedermelk in het sieraad niet gaat rotten. Het moedermelk sieraad maakt zij met vier geheime natuurlijke bestanddelen, 1 tot 2 milliliter gedroogde moedermelk en een coating. Nikita maakt ook moedermelk sieraden voor moeders waarvan hun baby is overleden. Een moedermelk sieraad is in zo’n situatie nog waardevoller. Het is een herinnering aan de baby en het sieraad is gevuld met moedermelk die eigenlijk voor de baby bedoeld was. 

Een moedermelk sieraad kun je laten maken in verschillende modellen en prijsklassen vanaf € 39,95. SoLilly maakt moedermelk juwelen in de vorm van hangers in diverse vormen (rond, ovaal, druppelvorm), oorstekers, oorhangers, ringen en kralen voor bijvoorbeeld aan een Pandora armband.Je kunt ook nog een haarlokje van je baby laten verwerken in het moedermelk sieraad.

Voorbeelden van moedermelk sieraden van SoLilly

Op de Instagram pagina (solillyhandmade) en de website van SoLilly vind je nog veel meer foto’s van prachtige moedermelk sieraden die Nikita voor jou kan maken.

mamalifestyleblog, mamablog , mamablogger, blog voor ondernemende moeders, eigen bedrijf, ZZP, mompreneur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *