Nieuwjaarsdag. Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog
Mama & lifestyle

Nieuwjaarsdag

Gelukkig Nieuwjaar! Dat 2017 maar een heel gelukkig en gezond jaar mag worden! En nu Oud en Nieuw voorbij is, zijn na vandaag de feestdagen weer voorbij. Heerlijk al zeg ik het zelf. Ik vind de feestdagen in december altijd wel gezellig, maar ik vind het ook wel een heel chaotische en rommelige maand. Eerst Sinterklaas wat wekenlang duurt, vanaf de intocht tot Pakjesavond. Daarna Kerst met alle voorbereidingen voor het kerstdiner (en vooral veel overleg), een kerstboom kopen en gebroken weken. Van mij mag nu het normale leven weer beginnen.

Kerstboom weg

Het eerste wat ik altijd op Nieuwjaarsdag doe, is de kerstboom wegdoen. Halverwege december zet ik altijd de kerstboom neer en met Oud en Nieuw ben ik die boom echt wel zat. Volgens mij ligt onze kerstboom op Nieuwjaarsdag altijd als eerste bij de vuilniscontainer. Ik ben er namelijk altijd vroeg bij. 10.00 uur is geen uitzondering. Dus vandaag ontdoe ik de kerstboom van de versieringen en haal ik deze weg. Daarna even stofzuigen en voor mijn gevoel heb ik dan ineens veel meer ruimte in onze ieniemienie woonkamer.

Op Nieuwjaarsvisite

Verder hebben we nooit echt vaste plannen op Nieuwjaarsdag. We kijken altijd hoe de dag loopt. Dit jaar gaan we op visite bij mijn schoonfamilie. Niet alleen voor ons gezellig, maar ook heel leuk voor de neefjes en nichtjes om elkaar na lange tijd weer te zien. Met Kerst waren we namelijk niet bij het familiediner, omdat mijn vriend ziek was. Ik denk dat we na ons bezoek vanavond lekker wat makkelijks eten en vroeg onder de wol kruipen.

Wordt 2017 een beter jaar?

Op naar 2017, een jaar waarvan ik echt geen verwachtingen heb van wat er gaat gebeuren. Een jaar waarin eigenlijk van alles kan gebeuren en waarin misschien wel leuke kansen voorbij komen. Laten we het er op houden dat 2016 voor mij niet echt een topjaar was. Hopelijk wordt 2017 een gelukkiger en zorgelozer jaar. Ik wens jou hetzelfde toe!

Wat wens jij voor 2017? Ik lees het graag bij de reacties.

mamablog, lifestyleblog, mamalifestyle, mama lifestyle blog, mamablogger, lifestyleblogger, familyblog, familyblogger, blog voor moeders

Bron foto: Freepik

 

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *