Personal update van een mama(blogger)

Personal update van een mamablogger. Wow, een week geen blogartikel gepubliceerd! Ik heb niet alleen niets gepubliceerd, maar ook helemaal niets geschreven. Een week lang had ik geen tijd en energie om te bloggen

Wow, een week geen blogartikel gepubliceerd! Ik heb niet alleen niets gepubliceerd, maar ook helemaal niets geschreven. Een week lang had ik geen tijd en energie om te bloggen, mijn grootste hobby. Maar waarom? En wat heb ik dan wel uitgespookt? Ik praat je even bij.

Het was een roerige week, of eigenlijk waren het twee drukke weken. Niet alleen was het zakelijk druk, ook was ik druk met kerstactiviteiten op school en met een andere hobby, namelijk met lezen. Ik las het boek “Achter gesloten deuren“,  een spannend boek en een absolute aanrader! Ik “moet” mijn tijd toch een beetje verdelen over mijn twee hobby’s (bloggen en lezen).

En afgelopen week besloot ik nu eindelijk eens het fotoalbum van het eerste jaar van mijn dochter te maken. Zij wordt bijna acht, dus het werd echt tijd. Na een paar avonden foto’s sorteren, kon ik beginnen met het indelen van de foto’s in het digitale fotoalbum. Na bijna acht jaar kan ik eindelijk samen met mijn dochter in het album bladeren. Ik begon voortvarend aan het boek van haar tweede jaar, maar moest toch even een pauze inlassen. Ik kreeg namelijk last van ontstoken ogen en kon daardoor ’s avonds echt mijn ogen niet open houden. In plaats van me bezighouden met mijn hobby’s, lag ik ’s avonds met mijn ogen dicht op de bank.

In de tussentijd werd ook nog mijn zoontje ziek, daarna mijn dochter en ik volgde ook gisteren. Ik was de hele dag misselijk, had diarree en was ontzettend moe. De misselijkheid en diarree zijn gelukkig verdwenen, maar de moeheid is er nog steeds. De hele ochtend heb ik op de bank gelegen, omdat ik eigenlijk vanmiddag een verjaardagsfeestje had. Vol goede moed besloot ik lekker uitgebreid te gaan douchen, maar na die douchebeurt was ik compleet gesloopt en dook ik maar mijn bed in. Nu zit ik rustig aan de eettafel dit artikel te typen.

Gelukkig had ik gisteren de kerstboodschappen gedaan, ondanks mijn misselijkheid. En het was niet eens zo druk in de supermarkt, dus we waren zo klaar. Vanmiddag moet ik alleen nog naar de slager om het vlees dat ik besteld heb op te halen. Ik heb er zo geen zin in, maar het moet. Ik moet eerst wachten tot mijn zoontje wakker is, want hij was nog helemaal niet opgeknapt en dook net zijn bedje in. Hopelijk zijn we allemaal weer beter morgen, want we willen natuurlijk heel graag Kerst vieren met onze familie. Al moet ik eerlijk bekennen dat ik helemaal niet zo van Kerst houd, ik zie het meer als een verplichting en ben altijd blij als het weer achter de rug is. Toch vind ik het ook wel weer gezellig, best dubbel eigenlijk.

Naast mijn werk voor ons bedrijf, helpen op school, lezen en het maken van een fotoalbum ben ik ook nog bezig met een “geheim” project. Hopelijk kan ik hierover binnenkort wat meer vertellen. Nu weet je dus waarom ik de laatste week zo passief was op mijn blog. Ik wil je hele fijne feestdagen wensen en alvast een heel gelukkig 2017.

mamablog, lifestyleblog, mamalifestyle, mama lifestyle blog, mamablogger, lifestyleblogger, familyblog, familyblogger, blog voor moeders

Bron foto: Freepik

2 thoughts on “Personal update van een mama(blogger)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *