Shoplog: budget speelgoed van de kinderrommelmarkt

Shoplog: budget speelgoed van de kinderrommelmarkt. Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.

Vandaag is het Koningsdag en zoals elk jaar ga ik dan met mijn kinderen naar de kinderrommelmarkt. Eigenlijk hebben mijn kinderen al genoeg speelgoed, maar ik vind het heerlijk om lekker over de rommelmarkt te struinen en voor een prikkie speelgoed op de kop te tikken. Mijn kinderen vinden het ook helemaal geweldig en kijken hun ogen uit. Het is niet alleen leuk, maar ook leerzaam voor ze. Ze mogen zelf naar de prijs van speelgoed vragen,  het speelgoed afrekenen en netjes alstublieft en dank u wel zeggen.

We zorgen er altijd voor dat we er om 9.30 uur zijn, want dan begint de kinderrommelmarkt en is het leukste speelgoed nog volop aanwezig. Vandaag zijn we weer goed geslaagd. Al was het voor mijn dochter wat lastiger om iets leuks te vinden voor haar leeftijd (8 jaar), want het merendeel van het speelgoed bestond uit baby- en peuterspeelgoed en speelgoedautootjes. Gelukkig vonden we aan het einde van onze looproute een kraampje waar een moeder met haar twee tienerdochters stond met super interessante koopwaar voor mijn dochter. Met volle tassen gingen we naar huis. Kijk je mee naar onze “buit”?

Speelgoedauto- en motor

Deze speelgoedauto van Hotwheels en speelgoedmotor zag mijn zoontje meteen. We betaalden er in totaal € 0,40 voor.

Speelgoedbus van Connexxion

Deze speelgoedbus is van Connexxion en kostte maar € 0,50. Een koopje toch?

Speelgoedhelikopter

Voor deze speelgoedhelikopter betaalden we  € 0,50. Ik moest deze nog wel even flink afstoffen 🙂

Vuilniswagen van Playmobil

Toen mijn zoontje naar de prijs van deze Playmobil vuilniswagen vroeg, had ik gerekend op een bedrag van toch wel een paar euro. Toch hoefden wij er maar € 0,50 voor neer te tellen. Een goede aanbieding dus!

Mini Barbies met paarden

Bij één van de eerste kraampjes zag mijn dochter een Barbie paard voor € 5,00. Dat vond ik te veel geld. Toen mijn dochter bijna aan het einde van de route de hoop had opgegeven dat zij nog iets leuks zou vinden, kwamen we bij een kraampje terecht met allemaal Barbie spullen. Daar slaagden we voor drie Barbie paarden en zes mini Barbiepoppen voor maar € 3,00! Een veel betere deal!

We hebben vandaag in totaal € 4,90 uitgegeven. Dat is echt weinig, maar op de laatste schooldag voor de vakantie (Koningsspelen) kochten we ook al speelgoed voor een prikkie. Er was namelijk een kleedjesmarkt op school georganiseerd. Ook daar slaagden we heel goed. Ik laat je zien welke koopjes we daar op de kop hebben getikt:

Uitvouwbare speelgoedauto van Cars

Mijn zoontje was helemaal blij met deze Mac auto van Cars voor € 0,50.

Lichtgevende speelgoedauto

Mijn zoontje heeft al veel speelgoedauto’s, maar een glow in the dark auto had hij nog niet. Voor slechts € 0,50 mocht hij deze meenemen.

Speelgoedauto’s van Cars en Hotwheels

Deze speelgoedauto’s van Cars en Hotwheels kocht ik voor mijn dochter. Ze was zelf naar een partijtje, dus ze kon niet mee naar de kleedjesmarkt. Omdat ze maar een paar autootjes heeft en autootjes zo leuk vindt, koos ik deze voor haar uit. Ik betaalde € 1,50 voor alle autootjes samen.

Pinypon speelhuis

Ik dacht dat mijn dochter dit huis wel leuk zou vinden en zo niet dan zou ik dit huis weggeven of verkopen. Voor die € 0,50 kon ik dit huis niet laten staan. Weggeven of doorverkopen is voorlopig niet aan de orde, want mijn dochter is er helemaal blij mee.

Op de kleedjesmarkt besteedde ik in totaal € 3,00. Als ik mijn uitgaven op de kinderrommelmarkt van vandaag erbij optel, kom ik op een bedrag van € 7,90. Voor dit geld hebben mijn kinderen voorlopig weer urenlang speelplezier.

Ben jij vandaag nog naar de kinderrommelmarkt geweest? Ben jij ook zo goed geslaagd voor speelgoed? Laat het me weten bij de reacties.

Mama lifestyle blog, mamablogger, mama blog.

Volg je mij al op Instagram en Facebook?

MAMA LIFESTYLE BLOG | HOME

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *