Vlog ochtendroutine van een mama (kinderen naar kinderdagverblijf en naar school)

ochtendroutine van een mama, mamalifestyle, mamalifestyleblog, mamablogger, mamablog, lifestyleblog, lifestyleblogger, familyblogger, familyblog, mamavlog

Afgelopen maandag begon het normale leven weer. De schoolvakantie was voorbij en dit betekende dat we weer vroeg uit de veren en op tijd de deur uit moesten. Kijk je mee hoe mijn ochtendroutine eruit ziet?

Kun je de video niet bekijken? Klik dan hier.

Ben je benieuwd hoe mijn schema er dagelijks uitziet? Klik dan hier voor mijn dagschema’s. Wil je nog tips & tricks om de dag soepel te beginnen? Klik dan hier voor mijn tips om ochtendstress te vermijden.
Jouw ochtendroutine zal er ongetwijfeld net zo vol en druk uitzien. Ben jij net zo’n vroege vogel als ik of heb jij wat meer moeite met opstaan? En is het bij jou ook altijd een uitdaging om op tijd te vertrekken? Of heb jij juist zeeën van tijd? Ik lees het graag bij de reacties.

mama lifestyle blog, mamablog, lifestyleblog, mamablogger, familyblog, familyblogger

 

 

 

 

2 thoughts on “Vlog ochtendroutine van een mama (kinderen naar kinderdagverblijf en naar school)

  1. Ik heb nooit echt ochtend stress als ik 7 uur moet beginnen sta ik al rond 5 uur op. Wel heb ik moeite met opstaan hoor haha maar ben al snel wel lekker wakker als ik naar mijn werk ga. Fijne dag liefs Lisanne

  2. Leuk dat je laat zien hoe je dag zo’n beetje verloopt als je kinderen hebt. Moeders willen vaak wel weten hoe anderen het doen en mama’s in spé kunnen zich zo een beetje voorbereiden 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *