Voor het eerst met mijn kinderen paaseieren zoeken in de tuin

Voor het eerst met mijn kinderen paaseieren zoeken in de tuin, mamalifestyleblog, mamablogger

Zo is het Oud & Nieuw en zo is het alweer Pasen. De tijd gaat zo ontzettend snel. Zeker sinds ik moeder ben, heb ik het gevoel dat de tijd nog veel sneller gaat. Pasen vieren wij altijd met een uitgebreid ontbijt en daar blijft het meestal bij. Soms maken we nog een uitstapje naar de meubelboulevard. Dit jaar is Pasen extra bijzonder voor ons. Het is namelijk de laatste keer dat we Pasen vieren in ons oude huis en de eerste keer dat mijn kinderen paaseieren kunnen zoeken in de tuin. In de tuin van ons nieuwe huis om precies te zijn. Het paasontbijt zullen we in ons appartement eten, maar daarna gaan we naar ons nieuwe huis om te klussen en om bij mooi weer te tuinieren. En om paaseieren te zoeken natuurlijk! Ik vind dit heel bijzonder, want mijn kinderen hebben nog nooit paaseieren in de tuin kunnen zoeken, omdat wij nooit een tuin hadden. Paaseieren zoeken deden we altijd in de woonkamer en vorig jaar in de kou op de camping. 

Leestip: 10 heerlijke ideeën voor een paasbrunch/paasontbijt

Als je mijn blog wat langer volgt, dan weet je misschien dat ik binnenkort ga verhuizen naar een huis met een tuin. Een verademing, omdat ik al 16 jaar in een klein appartement woon. In het begin was het met zijn tweetjes groot genoeg, maar toen de kinderen kwamen en deze ook steeds groter worden, begin ik wat extra ruimte echt te missen en het buiten kunnen zijn. Wij hebben nu namelijk een inpandig balkonnetje waar je niet kunt zitten. Over een paar maanden hebben we een heerlijk groene tuin van maar liefst 60 vierkante meter. Genoeg ruimte en mogelijkheden om dit weekend de paaseieren te verstoppen. 

Leestip: 18 hippe ideeën om paaseieren te schilderen/versieren met je kinderen

Wat dat betreft komt ons nieuwe huis precies op tijd. Mijn dochter is namelijk negen en vindt het nu nog leuk om paaseitjes te zoeken. Over een paar jaar denkt ze er misschien wel anders over. Vindt ze het misschien wel kinderachtig. Mijn zoontje is vijf en heeft er ook al zin in om dit weekend de tuin in te duiken op zoek naar chocola. Misschien dat we ook nog wel eieren gaan beschilderen. Dat vinden mijn kinderen ook altijd leuk om te doen. En we brengen natuurlijk ook nog een bezoekje naar de meubelboulevard. Even inspiratie opdoen voor de inrichting van ons nieuwe huis!

Wat zijn jouw plannen voor Pasen? Ga jij ook met je kinderen paaseieren zoeken in de tuin? 

mamalifestyleblog, mamablog , mamablogger, blog voor ondernemende moeders, eigen bedrijf, ZZP, mompreneur

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *