Waarom er zo lang geen blog online kwam

Waarom er zo lang geen blog online kwam, mamalifestyleblog, mamablog, mamablogger

Had ik net een lekker blogritme te pakken, komt er ineens niets meer online… Tot begin deze week…. Ik baalde er ontzettend van, maar ik kon er helaas niets aan doen. Het klinkt nogal cliché, maar het was echt zo. De herfstvakantie kwam in zicht, ik was razend druk met ons bedrijf, moest de kwartaaladministratie in orde maken en toen bleef er geen tijd over om te bloggen. 

Normaal gesproken zou ik tijdens de schoolvakantie een aantal blogs schrijven, maar nu ging ik voor het eerst in jaren op vakantie. We gingen een weekje naar Drenthe. Mijn laptop had ik meegenomen, maar heb ik uiteindelijk maar twee uurtjes aangehad. Ik vond quality time met mijn kinderen belangrijker dan werken of bloggen. Ik werk al zoveel en we gaan nooit op vakantie. 

Ondertussen zat het me niet lekker dat ik geen tijd besteedde aan mijn werk en mijn blog. Ik kan me daar dus heel erg druk om maken. Niet alleen omdat ik wil dat er elke dag een artikel online komt, ik vind bloggen ook het allerleukste om te doen.

Na al die jaren blijf ik het lastig vinden om een goede balans te vinden tussen ons bedrijf en mijn blog. Buiten de schoolvakanties om kan ik na werktijd bloggen, maar het lukt mij niet om vooruit te bloggen. Zelfs niet met een vakantie in het vooruitzicht. Dan moet ik al mijn werk van mijn bedrijf wegwerken. 

Erg jammer, want ik had allemaal leuke blogideëen die ik wilde uitwerken, maar daar is dus niets van terecht gekomen. Ergens zie ik het als falen, maar zoals ik eens eerder op mijn blog schreef: met ons bedrijf verdienen we ons geld en we hebben ook personeel te onderhouden. Ons bedrijf staat op de eerste plaats en dat zal altijd zo blijven. 

De herfstvakantie is voorbij, mijn kinderen zijn weer school en ik pak het bloggen weer lekker op. Ik heb er ontzettend veel zin in. Ik wil de komende periode niet alleen leuke en interessante blogs schrijven, maar vooral ook vooruit bloggen. Ik zou het fantastisch vinden als het mij nu “gewoon” eens een keer lukt om minimaal 365 blogs per jaar te schrijven. Zonder tot middernacht te hoeven werken. 

Blog jij ook en vind jij het ook super vervelend wanneer je tijdelijk niet aan bloggen toekomt? 

One thought on “Waarom er zo lang geen blog online kwam”

  1. Het is een beetje verslavend hè, dat bloggen ☺️
    Als ik een tijd niet kan bloggen word mijn humeur er niet beter op. Toch weet ik dat mijn lezers het niet erg vinden als ik wat langer dan normaal afwezig ben, zoals momenteel.
    Maar zelf word ik er niet gelukkiger van om niet te bloggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *