mamablog, lifestyleblog, betaalbare truien en vesten, warmetruiendag
Mama & lifestyle

Warmetruiendag beleven in één van mijn hotste (en betaalbare) truien!

Vandaag is het Warmetruiendag. Heb jij hier ooit van gehoord? Nee? Het is eigenlijk heel simpel: op deze nationale dag van energiebesparing trek je een warme trui aan en zet je de thermostaat van je verwarming minimaal één graad lager. Waarom? Om energieverbruik en daarmee ook de uitstoot van broeikasgassen te verminderen. Warmetruiendag bestaat alweer 10 jaar. Doe jij dit jaar ook mee?

Ik doe vandaag zeker mee! En dat doe ik in één van mijn volgende favoriete truien of vesten:

mamablog, lifestyle blog, betaalbare truien en vesten, warmetruiendag

Ik heb een hele stapel truien en vesten, maar deze zes draag ik het meeste. Toegegeven, het is zeker geen haute couture. Maar warm en comfortabel zeker wel en ook nog eens betaalbaar. Alle items heb ik gekocht voor circa € 30,- tot € 40,- per stuk. De vesten van de Didi zijn van een zware kwaliteit en waren in de sale rond € 35,- per stuk in plaats van de oorspronkelijke prijs van rond € 75,- per stuk. Volgens mij is er in alle kledingwinkels nog sale, dus ik zou zeggen: sla je slag en doe ook mee met de Warmetruiendag!

Wanneer ik één van mijn hotste truien of vesten aantrek, kan míjn thermostaat zeker een graadje lager en draag ook ik een klein steentje bij aan een beter milieu. Draag jij ook vaak een lekkere, warme trui of vind jij dit absoluut niet fashionable? Ik lees het graag bij de reacties!

mama lifestyle blog voor mama's (to be), als mamablogger schrijf ik herkenbare verhalen voor elke moeder: werkende mama's, mama's met een eigen bedrijf/ondernemende mama's, thuiswerkmoeders, thuisblijfmoeders, aanstaande moeders, en bloggende mama's

Foto’s: Pixabay & www.mamaonderneemt.nl

 

 

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *