Weekvlog van een thuiswerkmoeder met een eigen bedrijf en mamablogger #1

In deze weekvlog geef ik jou een kijkje in mijn leven als moeder, thuiswerkmoeder met een eigen bedrijf en mamablogger. Kijk je mee? mamalifestyleblog, mamablogger, lifestyleblogger, mamavlogger, mamalifestylevlog, mamalifestylevlogger

Mijn eerste weekvlog, vers van de pers. Alhoewel het eigenlijk geen vlog is van de hele week, maar van afgelopen maandag tot en met donderdag. Het is dus meer een midweekvlog. Anyway, het is echt een kijkje in mijn leven als moeder van twee prachtige en lieve kinderen (hier spreekt een super trotse moeder), als ondernemer die vanuit huis een eigen bedrijf runt en last but not least als mamablogger. Klinkt best leuk als ik het zo schrijf en lees en dat is het ook allemaal zeer zeker. Ik ben erg dankbaar voor het leven dat ik mag leiden, dat ik mag genieten van mijn gezin, dat ik zoveel vrijheid heb als thuiswerkmoeder en voor het plezier dat bloggen (en vloggen) mij geeft. Kijk je mee wat ik de afgelopen week heb gedaan?

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

In deze weekvlog ga je het volgende zien en nog veel meer:

  • mijn thuiswerkplek
  • hoe wij gezellig de avondmaaltijden beleven
  • hoe mijn zoontje ons aan het lachen maakt met zijn grappige uitspraken
  • mijn dochter die leuke spelletjes verzint en super fanatiek is bij Mens erger je niet
  • een stukje van mijn eerste work-out uit het Killerbody boek
  • hoe mooi mijn dochter kan krijten
  • mijn kinderen verkleed als oma en captain man

Waarom ik mijn kinderen niet herkenbaar in beeld breng en hun namen niet noem, legde ik eerder uit in het artikel over de privacy van mijn kinderen.

Jij weet nu hoe mijn week eruit zag. Maar: wat heb jij de afgelopen week gedaan? Ik ben erg benieuwd. Laat je het me weten bij de reacties?

Ik wens je een hele gezellige zondag!

mamablog, lifestyleblog, mamalifestyle, mama lifestyle blog, mamablogger, lifestyleblogger, familyblog, familyblogger, blog voor moeders

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook of Youtube

 

2 thoughts on “Weekvlog van een thuiswerkmoeder met een eigen bedrijf en mamablogger #1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *