Welke sinterklaascadeaus hebben mijn kinderen op Pakjesavond gekregen?

Welke sinterklaascadeaus hebben mijn kinderen op Pakjesavond gekregen? cadeautips, mamalifestyleblog, mamablog , mamablogger

Deze blogpost met sinterklaascadeaus wilde ik eigenlijk al eerder plaatsen zodat ik misschien andere ouders cadeau inspiratie kon geven voor Sinterklaasavond. Toch leek het me verstandiger dit artikel nog niet te plaatsen. Mijn dochter zit namelijk af en toe op de laptop en weet ook het webadres  van mijn blog. Het zou natuurlijk niet leuk zijn als mijn dochter nog vòòr Sinterklaasavond zou weten wat er voor haar in de zak van Sinterklaas zou zitten.  Vandaar dat dit artikel vlak na Pakjesavond online komt.

Gisteravond hebben wij Pakjesavond gevierd. Een beetje onhandige dag, dinsdag, maar wij vieren het altijd op 5 december. Na school had mijn zoontje eerst zwemles en daarna kon het Sinterklaasfeest losbarsten. Alhoewel, we hebben het gewoon lekker rustig aan gedaan en alleen met ons gezin gevierd. Vandaag laat ik jou zien welke sinterklaascadeaus mijn kinderen hebben gekregen. Afgelopen weekend kregen mijn kinderen ook al een paar sinterklaascadeautjes, want wij vierden een mini Sinterklaasfeest bij mijn schoonouders. Ik laat je alle cadeautjes in deze blog zien.

Sinterklaascadeaus voor mijn dochter (cadeautip kind 8 jaar)

Welke sinterklaascadeaus hebben mijn kinderen op Pakjesavond gekregen? cadeautips, mamalifestyleblog, mamablog , mamablogger

Mono Poly Junior stond hoog op het verlanglijstje van mijn dochter. We spelen wel eens gewone Monopoly,  maar dat spel duurt erg lang. Monopoly Junior schijnt iets minder lang te duren en ik heb er positieve verhalen over gehoord van andere moeders in mijn omgeving.

Welke sinterklaascadeaus hebben mijn kinderen op Pakjesavond gekregen? cadeautips, mamalifestyleblog, mamablog , mamablogger

Eigenlijk hebben we al ontzettend veel Lego en alle steentjes zitten door elkaar heen. De steentjes van  het prachtige Frozen kasteel dat we hebben, ligt verdeeld over meerdere Legobakken en kunnen we waarschijnlijk niet meer zo makkelijk bij elkaar vinden. Mijn dochter wilde toch wel heel erg graag Lego Elves. We hebben afgesproken dat ze de steentjes hiervan in een aparte bak bewaard.

Welke sinterklaascadeaus hebben mijn kinderen op Pakjesavond gekregen? cadeautips, mamalifestyleblog, mamablog , mamablogger

Mijn dochter leest heel erg graag (daar ben ik erg blij mee) en de laatste tijd vindt ze het erg leuk om stripverhalen te lezen van Donald Duck. Deze pocket heeft ze zelf uitgezocht. Wat zijn die pockets trouwens duur! 10 euro!

Welke sinterklaascadeaus hebben mijn kinderen op Pakjesavond gekregen? cadeautips, mamalifestyleblog, mamablog , mamablogger

Met pennen en stiften maak ik mijn dochter altijd blij. Toevallig zijn haar pennen nu op of onvindbaar, dus deze komen goed van pas.

Welke sinterklaascadeaus hebben mijn kinderen op Pakjesavond gekregen? cadeautips, mamalifestyleblog, mamablog , mamablogger

Afgelopen weekend vierden we een mini Sinterklaasfeest met mijn schoonouders. Mijn dochter kreeg een pocket van Sinterklaas (een andere pocket dan eerder in deze blog) en ik koos voor haar allemaal leuke spulletjes van Top Model uit: een notitieboekje vormgegeven als een smartphone met WhatsApp notitieblaadjes, glitterstiften en een gum in de vorm van een lipstick. Typisch cadeautjes voor mijn dochter.

Sinterklaascadeaus voor mijn zoon (cadeautip kind 5 jaar)

Welke sinterklaascadeaus hebben mijn kinderen op Pakjesavond gekregen? cadeautips, mamalifestyleblog, mamablog , mamablogger

Mijn zoontje is gek van Blaze en alles wat ook maar met auto’s te maken heeft. Hij kijkt graag Blaze op Nickelodeon en deze racebaan was het eerste cadeau dat hij uitzocht.

Welke sinterklaascadeaus hebben mijn kinderen op Pakjesavond gekregen? cadeautips, mamalifestyleblog, mamablog , mamablogger

Hij heeft al meerdere auto’s van Blaze, maar Crusher had hij nog niet. Ook deze wilde hij dus heel graag hebben.

Welke sinterklaascadeaus hebben mijn kinderen op Pakjesavond gekregen? cadeautips, mamalifestyleblog, mamablog , mamablogger

Deze Cars puzzel en dit Cars horloge vond ik bij Lidl. Mijn zoontje puzzelt niet echt veel, maar misschien omdat er ook niet echt leuke puzzels voor hem voorhanden liggen thuis. Tijd om het eens te proberen met deze Cars puzzel. Al denk ik dat we hem met die 160 puzzelstukjes wel even moeten helpen! Een horloge stond al langer op zijn verlanglijstje. Toen ik deze van Cars voor een prikkie zag, nam ik deze natuurlijk gelijk mee.

Welke sinterklaascadeaus hebben mijn kinderen op Pakjesavond gekregen? cadeautips, mamalifestyleblog, mamablog , mamablogger

Eén van deze tekensjablonen (met de vervoermiddelen) had ik eigenlijk al als schoencadeautje gekocht, maar had ik nog over. Ik besloot er nog één bij te doen van dieren. Mijn zoontje zal deze vast leuk vinden.

Welke sinterklaascadeaus hebben mijn kinderen op Pakjesavond gekregen? cadeautips, mamalifestyleblog, mamablog , mamablogger

Mijn zoontje kreeg op het mini Sinterklaasfeest afgelopen weekend ook een pocket van Donald Duck en ik koos deze twee auto’s van Monster Jam. Eén ervan is helaas al kapot gegaan, waarschijnlijk door het (veel te) wilde spelen van mijn zoontje.

Sinterklaascadeau voor allebei mijn kinderen

Welke sinterklaascadeaus hebben mijn kinderen op Pakjesavond gekregen? cadeautips, mamalifestyleblog, mamablog , mamablogger

Wij spelen al af en toe Carcassonne Junior, een super leuk spel wat ook al door mijn zoontje van vijf gespeeld kan worden. Bij Kruidvat zag ik Carcassonne Amazone in de aanbieding. Eigenlijk is het spel vanaf 8 jaar, maar met een beetje hulp kan mijn zoontje vast met ons meespelen.

Welke sinterklaascadeaus hebben mijn kinderen op Pakjesavond gekregen? cadeautips, mamalifestyleblog, mamablog , mamablogger

Ik wilde graag nog een kleinigheidje in de zak van Sinterklaas doen. Toverstiften zijn altijd goed als zakkenvuller!

In oktober en november had ik mijn kinderen al uitgehoord wat ze graag wilden hebben van Sinterklaas, keek ik al een beetje om me heen welk leuk speelgoed er in de winkels lag en begon ik al voorzichtig met inkopen doen. Omdat ik er al zo vroeg bij was, profiteerde ik al van leuke kortingen bij het kopen schoencadeautjes en waren Monopoly Junior en Carcassonne zee ook nog in de aanbieding. Een deel van de cadeaus voor Pakjesavond kocht ik in de aanbieding bij Kruidvat en de Lidl en een deel bestelde ik bij Bol.com. Ik vind het altijd best spannend om Sinterklaas- of verjaardagscadeaus online te bestellen, want niet altijd komt een pakketje op tijd aan. Zo kwam het cadeau voor de eerste verjaardag van mijn zoontje te laat en ook de Sintbestelling van vorig jaar kwam mega vertraagd binnen. Sindsdien ben ik nog vroeger met online bestellen, dus mocht iets niet tijdig binnenkomen, dan heb ik nog tijd om te schakelen en kan ik altijd nog de speelgoedwinkel binnenstappen.

Mijn kinderen zijn helemaal blij met hun cadeaus, jammer dat ze vandaag weer naar school moeten, want ze zouden liever lekker de hele dag met hun nieuwe speelgoed spelen. Gelukkig is het vandaag maar een korte schooldag.

Hebben jullie ook gisteravond Sinterklaas gevierd of hebben jullie Pakjesavond al afgelopen weekend gevierd? Welke cadeautjes zaten er bij jullie in de zak van Sinterklaas? Ik ben erg benieuwd! Laat het me weten bij de reacties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *