Ben jij benieuwd naar de nieuwe Zeeman baby collectie voor najaar/winter 2016/2017? Het assortiment is zeer uitgebreid en hip. Zeeman heeft ook een handige babyuitzetlijst gemaakt, leuke mijlpaalkaarten en een gratis "Kijk mij groeien" app ontwikkeld. mamablog, lifestyleblog, mamalifestyle, mama lifestyle blog, mamablogger, lifestyleblogger, familyblog, familyblogger, blog voor moeders
Zwanger & baby

De nieuwe Zeeman baby collectie voor najaar/winter 2016/2017

Met deze tropische temperaturen zit je met je gedachten nog helemaal niet bij het najaar en laat staan bij de winter, maar de winkels zijn er wel al volop mee bezig. Sterker nog: nog even en de nieuwe najaar- en wintercollecties liggen alweer in de schappen. Zo ook bij Zeeman. Zij presenteren in hun folder de nieuwe baby collectie voor het najaar en de winter. De kleertjes zijn verkrijgbaar vanaf maat 50, dus voor de allerkleinsten slaag je ook bij Zeeman.

Toen mijn kinderen nog baby waren, kocht ik regelmatig babykleding bij Zeeman. Comfortabele en leuke babykleertjes voor een zacht prijsje. Dure merkkleding vond ik altijd zonde van mijn geld. Baby’tjes groeien zo snel en dus ook snel uit hun kleding en bovendien vind ik de kwaliteit van Zeeman kleertjes goed. Dus waarom zou je dan geld uitgeven aan dure babykleding als je veel voordeliger bij de Zeeman kunt shoppen? Daarnaast kost een baby al zoveel geld. Wat dacht je van al die luiers die je moet kopen en eventueel ook melkvoeding wanneer je je kindje geen borstvoeding geeft? Dan is het heel fijn als je geld kunt besparen op babykleding, toch? Welke leuke items heeft Zeeman in haar nieuwe baby collectie? Kijk maar mee!

 

Nieuwe Zeeman baby collectie voor najaar/winter 2016/2017, baby cadeaudozen, baby kleding zoals vestjes, slaapzakken, broekjes, boxpakjes, mutsjes, badcapes, shirtjes, sokjes, doekjes en kledinghangers. mamablog, lifestyleblog, mamalifestyle, mama lifestyle blog, mamablogger, lifestyleblogger, familyblog, familyblogger, blog voor moeders

 

Nieuwe Zeeman baby collectie voor najaar/winter 2016/2017, babyuitzet zoals dekens, lakens, moltons, aankleedkussenhoezen, slaapzakken, cadeaudozen, kledinghangers en babykleding zoals vestjes, shirtjes, boxpakjes, broekjes, kwijlsjaaltjes, mutsjes, sokjes, jurkjes, badcapes, jasjes. mamablog, lifestyleblog, mamalifestyle, mama lifestyle blog, mamablogger, lifestyleblogger, familyblog, familyblogger, blog voor moeders

 

zeeman-babycollectie-mamablog-mamablogger-3

 

Nieuwe Zeeman baby collectie voor najaar/winter 2016/2017, babykleding zoals shirtjes, sweaters, vestjes, overhemden en sokjes. mamablog, lifestyleblog, mamalifestyle, mama lifestyle blog, mamablogger, lifestyleblogger, familyblog, familyblogger, blog voor moeders

Babyuitzet & baby checklist

Behalve voor deze leuke kleertjes, kun je bij Zeeman ook shoppen voor andere items voor de babyuitzet. Zo verkopen ze ook hydrofiele luiers (héél handig, je kan er niet genoeg van hebben zeg ik uit ervaring. Sterker nog ik gebruik deze zachte doeken nog steeds), monddoekjes en slabbetjes (ook onmisbaar, want baby’tjes spugen en morsen wat af), overslag rompers (deze waren ideaal toen mijn dochter als baby nog in het ziekenhuis lag en met allerlei snoeren aan verschillende monitoren en machines aangekoppeld was) en je kunt bij Zeeman zelfs terecht voor billendoekjes, kledinghangers, beddengoed en slaapzakjes. Wat helemaal handig is voor in de winter is de voetenzak voor in de autostoel. Met een speciale voetenzak blijft je baby in de winter lekker warm en hoef je geen losse dekentjes te gebruiken.

In de folder van Zeeman staat zelfs een complete baby checklist met alle spullen die je nodig hebt voor je babyuitzet. Op deze lijst kun je afvinken welke producten je al hebt aangeschaft en zie je in één oogopslag welke spulletjes je nog moet kopen. Dat is nog eens handig.

 

Ben jij benieuwd naar de nieuwe Zeeman baby collectie voor najaar/winter 2016/2017? Het assortiment is zeer uitgebreid en hip. Zeeman heeft ook een handige babyuitzetlijst gemaakt, leuke mijlpaalkaarten en een gratis "Kijk mij groeien" app ontwikkeld. mamablog, lifestyleblog, mamalifestyle, mama lifestyle blog, mamablogger, lifestyleblogger, familyblog, familyblogger, blog voor moeders

 

Mijlpaalkaarten

Ik merk dat Zeeman steeds hippere kleding verkoopt en de collectie steeds meer uitbreidt. Zo ook met leuke mijlpaalkaarten. Met deze kaarten kun je speciale momenten van je baby, belangrijke mijlpalen, op de foto vastleggen voor later. Voor nog geen 4 euro heb je al een set met 32 kaarten. Zo jammer dat ik deze kaarten niet had toen mijn kinderen nog klein waren. Ik maakte destijds wel foto’s van speciale momenten, zoals van het moment dat mijn dochter voor het eerst naar een speeltje greep of voor het eerst ging zitten. Maar omdat ik dit niet heb genoteerd of er een mijlpaalkaartje bij heb gehouden, weet ik nu niet meer of het een foto is van een mijlpaal of een random foto.

 

“Kijk mij groeien” app

Ook een leuke actie van Zeeman is de speciale “Kijk mij groeien” app waarmee je een filmpje kunt maken van je groeiende kindje. De bedoeling is dat je elke dag een foto maakt van je kindje en met de app wordt hier een filmpje van gemaakt, wat natuurlijk ontzettend leuk is om later terug te zien.

 

Gratis rompertje

Ben je in 2016 (opnieuw) vader of moeder geworden? Meld je dan op de site van Zeeman aan voor een gratis rompertje.

 

De volledige baby collectie & wanneer ligt deze in de winkels?

De gehele folder met de volledige baby collectie vind je op de website van Zeeman. Een deel van de collectie uit de folder ligt al in de winkel, een deel ligt vanaf augustus in de schappen en voor het laatste deel moet je nog eventjes geduld hebben,  want die is vanaf september en oktober verkrijgbaar.

 

Koop jij ook (weleens) babykleding bij Zeeman? Of kies jij toch voor merkkleding? En waarom kies jij voor goedkopere of juist duurdere kleding voor je kindje? Ik lees het graag bij de reacties.

mamablog, lifestyleblog, mamalifestyle, mama lifestyle blog, mamablogger, lifestyleblogger, familyblog, familyblogger, blog voor moeders

Volg mij via Bloglovin, Twitter of Facebook.

 

 

3 Reacties

  • Marlies

    Ik koop beide. Qua kleding zit merkkleding toch net even wat mooier en blijft langer mooi, maar dat is mijn mening. Ik koop wel rompers en slaapzakken bij de zeeman en hema, leuk dat de zeeman nu ook slaapzakken en andere leuke spulletjes heeft voor een klein prijsje!
    Hier is veel pas verkrijgbaar in september, maar heb al wel een erg leuk rompertje gescoord voor m’n kleine tuttebel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *